Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over Typhone

2.5 / 5 (op basis van 36 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over Typhone. De gemiddelde beoordeling van Typhone is gebaseerd op 36 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Geert-Jan
12 mei 2010

Hoi,
Erg waardeloze service. Ik bestel de Sonim XP 3.20 Quest, welke volgens de icoontjes op voorraad is (ik heb er ook echt een nodig, mijn n97mini is naar de haaien). Krijg ik bericht dat deze niet op voorraad is… EN IK HEB HEM NODIG! Ik heb een bedrijf en kan niet zonder telefoon.
Erg waardeloos, ik wens ze een zware recessie toe en veel verlies.
Met de onvriendelijke groeten aan Typhone.nl
Geert-Jan

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Berry
9 mei 2010
3 / 5

Typhone is een goede gsm shop. Heb er reeds vier telefoons besteld en is altijd netjes gegaan. Een aanrader!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
John
6 mei 2010
5 / 5

Net telefoon binnen gekregen dus met 5 mei niet meegerekend binnen 24 uur bezorgd.Gewoon goed dus.
Groet John.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
rabbit1951
23 april 2010
2.5 / 5

De prijs die ik betaalde voor een T-Mobileabonnement mét gratis Apple iPhone is alleszins redelijk. Maar dat ik aan de postbode een bedrag van ruim 8 euro moest betalen omdat ik het pakketje onder rembours had laten verzenden,frustreert.
(Ik laat nooit iets onder rembours versturen omdat ik weet dat het zoveel extra geld kost.)Waarom geeft Typhone je niet de keuze hoe je...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
jim
23 april 2010
5 / 5

Zonder al deze beoordelingen te hebben gelezen heb ik een abonnement met toestel besteld bij Typhone. Ik ben best een beetje geschrokken toen ik alle reviews had gelezen.
Echter, 15-04 bestelling geplaatst, 16-04 bevestiging verzonden. Mandag 19-4 ontvangstbevestiging gekregen en 21-4 werd mijn bestelling al geleverd. Mijn indruk is dus TOP!!!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Aman
8 april 2010
3 / 5

Ik heb 25 maart ook zo’n nokia mini n97 besteld en heb nu eindelijk vandaag de bevestiging binnen dat hij naar mij verstuurd is. Morgen word hij TNT bezorgd.
Het is nu 7 april, al met al heeft het lang geduurd. Hoop dat de taart niet bedorven is inmiddels!
Ik heb tussendoor gebeld en gemaild, prima reactie steeds. en ook de mail werd binnen 1 dag beantwoord. telefonisch ook vriendelijk en behulpzaam.
Verder dus prima service, alleen heel jammer dat de telefoon zo lang op zich liet wachten

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
J.K.
7 april 2010
5 / 5

Zeer recent voor de 2e keer een telefoontje bij Typhone besteld. Goede aanbiedingen. Beide keren supersnelle levering. Ben zeer tevreden.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
gert
2 april 2010
1.5 / 5

vervolg op mijn reactie van 1 april..
gisteren dus alle paparassev per mail en per fax gestuurd,om het contract te anuleren,
daarna gebeld met typhone.ditmaal kreeg ik wel een vriendelijke dame aan de telefoon en vroeg haar of alles binnen en inorde was,ja het was inorde de annulering was op de goede plaats en ik was eraf.
ik kijk dus nu net mijn mail en ja je...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Patrick
2 april 2010
1 / 5

Al diverse dagen aan het wachten op levering van een telefoon. Notabene een voorraad telefoon en nog zonder abonnement ook. Hoe moeilijk kan het zijn je aan de beloofde levertijd van één dag te houden.
Bij spoed bestellingen moet je dus niet bij Typhone en TNT zijn. Een slechte combinatie.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
gert
1 april 2010
1.5 / 5

ik heb echt bij verschillende aandieders een mobiel abbo genomen.
maar bij typhone moet je echt wegblijven.
ik ging in op een leuke actie met een N97,
na een paar dagen de status gekregen dat mijn abbo was goedgekeurd,ik wachten op de postbode die kwam dus niet,weer bellen met typhone nou hoe ik daar behandeld werd aan de telefoon heb ik nog nooit meegemaakt…..
ik had het geluk dat ik mijn bestelling nog kon anuleren,ik heb ze 2 mails gestuurd om te kunnen anuleren en nu nog een fax naar ze toesturen..
echt wegblijven bij deze webshop!!!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jan Bakker
25 maart 2010
1.5 / 5

7 februari 2 N900’s besteld met 1 gratis netbook als verlenging van mijn zakelijk abonnement. Overstap van T-Mobile naar KPN zou geregeld worden. Diverse mails, diverse telefoontjes, geen levering. Ik word telkens na zo’n minuut of 10 aan de telefoon weliswaar heel netjes te woord gestaan, maar ik geef de voorkeur aan nakomen van afspraken. Of laat ze me gewoon mailen dat het niet doorgaat, dan kan ik bij T-M blijven en krijg een vergoeding voor verlenging.
Geen aanrader dus!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
thijs
3 maart 2010
1 / 5

3 reacties hiervoor heb ik ook al gereageerd op hun bijzonder slechte afhandeling.
net wat Diedirick zegt: Ongeïnteresseerd telefoonteam.
ik heb dus mijn telefoon 12 feb besteld, hierbij wou ik even toevoegen dat ik 3 maal contact heb moeten nemen om te vragen hoe het met mijn oderstatus is.
de een zei dat mijn mobiel vrijdag kwam de ander maandag, en heb afg...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Fabian
2 maart 2010
1.5 / 5

Zeer slechte service! 2 maal afgewezen contract, zonder hier bericht van te krijgen! Ik heb 2 maal zelf moeten bellen hoe het zat met mijn bestelling, anders had ik het namelijk nooit geweten. Mijn orderstatus ziet er nog steeds hetzelfde uit als op de dag dat ik het bestelde.
NOG GEEN 1 STER WAARD!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Diederik
25 februari 2010
1.5 / 5

Levering driemaal uitgesteld.
Ongeïnteresseerd telefoonteam, gemiddeld 25 minuten wachttijd.
Prijs niet bijzonder laag,lange levertijden
Conclusie & advies: niet, nooit, nimmer daar iets kopen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
thijs
20 februari 2010
2 / 5

Ik heb vrijdag 12 feb een telefoon+abbo bij hun besteld.
-Maandag kreeg ik netjes een mail dat mijn gegevens waren ontvangen en dat ze het goed gaan keuren op compleetheid.
-Dinsdag kreeg ik een mail dat mijn abbo geaccepteerd is en voldoet aan de eisen.
-Woensdag+donderdag+vrijdag helemaal niets gehoord.
ik voelde me best wel “genaaid” aange...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Daisy
19 februari 2010
3.5 / 5

Vorige week een toestel besteld, binnen 2 dagen was deze binnen. Allemaal netjes geregeld. Geen problemen gehad.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Mark
19 februari 2010
2 / 5

Goeie prijzen, totdat er wat misgaat. Slechte afterservice, met zeer lange telefonische wachttijden. Altijd optie 3 kiezen, anders wacht je makkelijk 20 minuten.
Ze passen de voorraad status op de diverse sites (kieskeurig.nl) niet aan. Hierdoor lijkt het net of alle toestellen altijd op voorraad zijn. De laagste prijs passen ze echter wel aan, zodat ze bovenaan staanR...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
V.L.
5 februari 2010
1.5 / 5

Heb in juni 2009 tot 3 maal toe een bestelling gedaan voor een Vodafone Scherp. Deze zijn geen van alle schriftelijk ooit bevestigd en zodoende heb ik uiteindelijk bij Vodafone de bestelling geplaatst. Heb 3 keer gebeld met Typhone, kreeg hier steeds te horen dat de bestelling niet was doorgekomen, uiteindelijk telefonisch geplaatst … nooit meer een reactie op gekregen. Wellicht hadden ze gewoon een hekel aan me …

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Twan
14 januari 2010
3 / 5

Thyphone is een goede internet winkel en erg goedkoop. bestelde 2 maanden geleden een blackberry en die was binnen 24 uur binnen. nu heb ik die nokia n97 besteld en die is na een maand nog niet binnen, dit komt echter niet door thyphone maar door nokia.
goed bedrijf jammer dat ze slechte voorraad hebben.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Danny
12 januari 2010
3 / 5

Al 3 jaar tevreden klant via typhone, tot ik mijn telefoon was kwijtgeraakt. Niets aan de hand dacht ik, want ik had mijn toestel namelijk met platinum service in the box verzekerd (via Actua). Dat bleek dus wel anders;
Actua eiste de meest belachelijke dingen opgestuurd te krijgen, waaraan ik absoluut niet kon voldoen. Op herhaaldelijk aandringen van mijn kant zijn ze ui...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ronald
9 januari 2010
1.5 / 5

22 dec nokia n900 besteld nu 9 jan 2010 nog steeds geen telefoon. Wel is mijn abonnement op 23 dec ingegaan. Met andere woorden ik betaal al terwijl ik niets heb.Ook de verzendkosten al betaald 9,95. Doen ze dit zo bij 100 mensen dan heb je toch al een aardig bedrag bij elkaar. Klantenservice bijna niet te bereiken lange wachttijden.
Je word gewoon aan het lijntje gehoude...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
sandra
8 januari 2010
4.5 / 5

Snelle levering !!

Dinsdag besteld en woendag al in huis en ingebruik.
Superservice en een mooie telefoon (samsung star met
een gunstig abonnement.)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+3
Salina
1 januari 2010
1.5 / 5

Wat een dramatische service!!
Ik kreeg een splinternieuwe Samsung telefoon waarvan een knopje loszat. Dit loszittende knopje kon je gewoon horen als je de telefoon neerlegde, want dan rinkelde het nog na.
Na het toestel letterlijk 6 keer heen en weer terug gestuurd te hebben. Kreeg ik een rekening voor de onderzoekskosten van 50 euro en de mededeling dat er niks mee gedaan kon worden…
Nooit meer typhone voor mij!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Kuipers
15 december 2009
2 / 5

Ze hebben zonder toestemming mijn oude abonnement opgezegt bij vodafone. Nu heb ik een rekening liggen van meer dan 450 euro welke ik niet ga betalen.
Dit grapje krijgt een erg lang staartje!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Mike B
1 oktober 2009
3.5 / 5

Kopen ging soepel. Op tijd en goedkoop!
Maar ik dacht voor 13 Euro een jaar verzekering erbij te kopen.
Dat blijkt alleen een registratie te zijn, volgens de ACTUA zekerheids plan papieren die erbij kwamen. Volgens mij ben ik genept.
Goed opletten!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ralf
31 juli 2009

vorig jaar gsm verlengt bij typhone;
ik verlengde voor 1 jaar en aantoonbaar verlengde hun mijn contract voor 2 jaar, via vodafone ingediende contract gekregen; niet mijn handtekening en niet mijn handschrift. Telefoon was er wel snel. Na ruim anderhalve maand emailen opgelost.
Excuus gekregen, tegoedbon.
Dit jaar weer geprobeerd met tegoedbon een simonly, e...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
janny
22 juli 2009
4.5 / 5

samsung mobiel~plus gratis HP laptop!!!!
snelle levering mobiel en na 1 week kregen we de laptop al thuis gestuurd.
Ben zeer tevreden,mobiel lkkr simpel in bediening en de HP laptop is super!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Stanley
30 juni 2009
1.5 / 5

Betreft: zeer slechte service van Typhone

Beste medeconsument,

In deze reactie zal ik uiteenzetten dat Typhone zich niet aan zijn woord houdt. Typhone correspondeert op een tegenstrijdige manier met mij en laat mij onnodig lang wachten op een telefoon dat berhaupt niet zal worden geleverd. Het was dermate slecht dat een reactie van mijn kant noodz...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+8
baby
12 mei 2009
1.5 / 5

Ik heb 29 april een telefoon besteld en het contract getekend.
Bijna 2 weken later krijg ik te horen dat de prijs niet klopt of ik even 100 euro bij wil betalen.
Volgens mij sta ik in mijn recht om het toestel te krijgen voor de prijs die in het contract staat.
Heb een tijd mijn voet stijf gehouden, maar kreeg het toestel toch echt niet.
uiteindelijk kon...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
jorik
26 maart 2009

telefoon besteld bij typhone,
ik wacht er al 2 weken op
eerst werd mij toegezecht dat ik hem op woensdag zou krijgen, later zou ik hem op zaterdag krijgen en daarna op donderdag.
nog steeds niet gehad,
Levering duurt erg lang. koop hier nooit een telefoon weer

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Irene van N.
16 maart 2009
1.5 / 5

Als een bestelling goed gaat is er niets aan de hand. Ze hebben bij 2 bestellingen van mij fouten gemaakt. De eerste fout is na 3 (!) maanden heen en weer mailen (niet geheel naar wens) opgelost. De andere klacht lijkt in het luchtledige verdwenen te zijn, want ze reageren niet meer. Gaat er iets mis dan gaat het ook goed mis.
Wordt er moedeloos van.
Wachttijden bij tel. contact zijn belachelijk lang.
Nooit meer Typhone voor mij.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
mollie
10 februari 2009
4.5 / 5

bij de telefoon van mijn keuze stond 24uurs levering en dat was ook zo. de telefoon is keurig en goed verpakt afgeleverd. betaling ging ook goed. omschrijving van de samsung touchwiz klopt ook.

dus ik ben zeer tevreden over typhone en zal zonodig weer gebruik maken van hun service.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+6
bennyblij
22 januari 2009
1 / 5

Telefoon besteld, bleek al eerder gebruikt (alle kabels uit verpakking, vette duim op het beeldscherm) en defect te zijn. Typhone ontkent en weigert te ruilen, wil wel repareren, maar verzending op mijn kosten.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Willeke
3 januari 2009
3.5 / 5

Typhone is een bekende webshop, vandaar dat ik hier mijn Samsung G600 heb besteld.

Typhone hanteert lage prijzen, maar dit verschilt per telefoon en abonnement.

+ Goedkoop
+ Pas aan de deur betalen
+ Bekende en betrouwbare shop

- Niet altijd interessante kados bij telefoons

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+14
Remy
30 oktober 2008
2 / 5

2x een email gestuurd om ons bedrijf aan te melden als zakelijke klant. Geen reactie.
Ondanks dit toch nog de moeite genomen om te bellen.
Emails waren wel ontvangen, maar men kon mij niet vertellen waarom er niet gereageerd was.
Ik werd doorverbonden naar leidingevende maar tijdens het doorverbinden verbrak de verbinding.
Ik geef het op……

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Willeke Niemeijer
6 oktober 2008
3.5 / 5

Typhone is een bekende webshop, vandaar dat ik hier mijn Samsung G600 heb besteld.
Typhone hanteert lage prijzen, maar dit verschilt per telefoon en abonnement.
+ Goedkoop
+ Pas aan de deur betalen
+ Bekende en betrouwbare shop
- Niet altijd interessante kado’s bij telefoons

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!