Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over Smartphonestunts.nl

4 / 5 (op basis van 15 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over Smartphonestunts.nl. De gemiddelde beoordeling van Smartphonestunts.nl is gebaseerd op 15 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Marcel
8 mei 2010
5 / 5

Topservice, eerste keer dat ik belde was met twijfels maar die zijn weggenomen door goede en snelle voorlichting, tweede keer was na bestelling over de levertijd, mobiel was niet in voorraad maar zou de volgende dag komen en meteen verzonden worden. Dit is ook gebeurd en was netjes volgens afspraak geleverd. Ik ben zeer tevreden en kom de volgende keer zeker weer terug.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Maaike
4 mei 2010
5 / 5

Prima ervaringen! Je wordt constant in de gaten gehouden over de voortgang van je bestellig en alles wordt snel en volledig geleverd. Ook de prijzen zijn goed. Volgende keer zal ik weer via Smartphonestunts bestellen!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Gabriele
22 april 2010
4 / 5

Super service.super fast and understanding.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Tineke
14 april 2010
5 / 5

Hele duidelijke scherpe aanbieding met maandlasten in duidelijke opsomming. I Phone besteld, snelle levering en correcte afhandeling.
Later had ik wat vragen en ben correct te woord gestaan. Ook blijkt Smartphonestunts de bestelling zelf ook goed te volgen.
Prima!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Berend
7 april 2010
4 / 5

Ik heb een Dual SIM PDA gekocht, die maar bij weinig bedrijven te verkrijgen is. Prima informatie gekregen over het toestel. Levering keurig volgens afspraak.
Xeer tevreden

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Rik
5 april 2010
5 / 5

In 1 woord uitstekend. Op Zaterdag besteld vanwege de prima prijs, en al op Dinsdag stond de koerier voor de deur! Alle afspraken/voorwaarden zijn keurig opgevolgd. Voor mij dus een uitstekende ervaring!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
mark
29 maart 2010
4.5 / 5

prettige service, snelle levering, scherpe prijs, totaal dus goed !!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
carla sluimer
26 maart 2010
5 / 5

Voor de tweede keer besteld bij smartphonestunts.nl voor de tweede keer perfect.
Prima telefoon, prima snelle levering, netjes afgehandeld, goed contact.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Pto
1 maart 2010
4.5 / 5

Na vergelijking op verschillende sites bij Smartphonestunts.nl een iPhone 3GS 16 Gb besteld, met accessoires. Snelle terugkoppeling, volledige levering en goed verpakt. Prijs/kwaliteit-verhouding goed, zal deze site zeker aanbevelen bij anderen!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Cosdhas
25 februari 2010
5 / 5

Alles heel duidelijk omschreven, snelle levering, ik ben SUPER tevreden over smartphonestunts.nl

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
René
18 februari 2010
4 / 5

Via deze site een t-mobile abonnement met toestel aangeschaft. Via de website was de voortgang van de bestelling goed te volgen.
Twee dagen later hadden wij het toestel in onze handen.
Afhandeling en levering was dus fantastisch.
Volgende keer ga ik weer bestellen bij Smartphonestunts.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Niek
26 januari 2010
1.5 / 5

Ik heb helaas ook een negatieve ervaring met deze website. Ik moet zeggen dat ik over de prijs wel tevreden ben maar dan hebben we het helaas ook wel gehad. Ik had een abbonement met een Nokia N900 besteld, deze telefoon zou begin januari 2010 leverbaar zijn. Ik wist dat mijn oude abbonement zou verlopen op 17 Januari dus ik besloot om het nieuwe abbonement ook op 17 januari in...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Smartphonestunts
13 januari 2010

Beste Gjo,
Bij Smartphonestunts.nl hebben we klanttevredenheid in een hoog vaandel staan. Wij vinden het dan ook erg jammer dat u geen goede ervaring met ons heeft gehad.
Zou u specifieker kunnen zijn? Zoals een pagina geven waar het prijsoverzicht niet volledig is. Het contract is een standaard contract van de provider. Deze ziet er bij ons hetzelfde uit als iedere...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Gjo
9 december 2009
1 / 5

Pas op met wat je bestelt via deze site, want het prijsoverzicht is onvolledig. Ook op het te ondertekenen contract kwam in mijn geval geen prijs voor. Leuk als je denkt een smart deal te maken met een internetbundel, minder als blijkt dat de belbundel die erbij hoort nog eens twee keer zoveel kost. En dan zijn er nog de BTW kosten daar bovenop. Ze claimen dat alle informatie op de site te vinden is en dat je maar eigen initiatief moet tonen om dat te vinden. Let dus goed op wat je besteld, want ze doen erg hun best om je je maandlasten niet te laten zien voor je tekent!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
M.
12 juni 2009
2 / 5

- Donderdag 28 mei bestelling geplaatst.
- Alle nodige documenten direct verstuurd naar smartphonestunts.
- Vrijdag 29 mei bleek n document niet in orde, deze heb ik direct opnieuw gestuurd en meteen gebeld naar ze of het nu in orde was.
- Vrijdag 29 mei, volgens mevrouw aan telefoon was bestelling nu in orde, maar hadden ze pas "volgende week ergens" ...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+10

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!