Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over Phonehouse

2.5 / 5 (op basis van 8 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over Phonehouse. De gemiddelde beoordeling van Phonehouse is gebaseerd op 8 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

maurice
20 april 2010
4 / 5

hallo..
ik heb echt hele goede ervaringen met the phone house.
haal hier al bijna 8 jaar mijn toestellen.
baal alleen dat de vertrouwde personen van de vestiging in apeldoorn worden overgeplaatst naar een andere vestiging.
nou moet ik dus in een andere plaats mijn toestel gaan halen omdat ik daarbij vertrouwd ben.
groeten maurice

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
christy
27 februari 2010
2 / 5

heb er telfort mobiel internet vandaan gehaald. Nou bleek dat een rampzalig product, dus daar kan de winkel niks aan doen, maar ze hielpen verder niet echt toen alle problemen kwamen. Uiteindelijk via ‘n consumentenprogramma op tv het via telfort zelf ontbonden, maar niks van the phone house. Jammer. Ik zou zeggen: verkoop geen troep.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jan
14 januari 2010
4.5 / 5

Toppppppppie!!!!!!!!!!!!!!
Geen netwerk winkel maar, onafhankelijk.
Ik wil iedereen eens adviseren om te praten met deze service medewerkers. Vaak vinden wij, klanten, dat het probleem bij hen ligt. We vergeten soms at zij ook afhankelijk zijn van regeld en procedures.
:)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+5
Kyno
26 december 2009
2 / 5

Ik ga nooit van mijn leven meer naar de phonehouse. Ben er zwaaaaaaaaaaaaaar tussengenomen door een medewerker. Ik had een goed abonemment van Hi die ik wilde verlengen. (en dus een nieuwe telefoon uitzoeken) Nou, ik kon alleen uit de aller goedkoopste telefoons kiezen volgens hem want ik belde veel te weinig; tevens kon mijn abo wel 2 tandjes naar beneden worden bijgesteld. Da...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+2
ick
5 november 2009
2.5 / 5

telefoon binnen gebracht die 9 maand oud was. Reden was dat toestel na 2 dagen moest worden bijgeladen.
Bestek ontvangen voor herstelling ten belope van 2(twee) maal de prijs van een nieuw toestel.Volgens hersteldienst was er een defect. Welk een defect wisten ze niet maar wel dat het zeker geen garantie was.
Geprotesteerd in de winkel in Kuurne. De bediende zou h...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+2
Remi
19 september 2009
1.5 / 5

Handsfree set gekocht in Almere
Volgende ochtend na het opladen geprobeerd aan te zetten. Deed eht niet
Terug naar Phonehouse. Hier werd de set omgeruild.
In de zaak opnieuw geprobeerd: zelfde probleem
Nog twee andere geprobeerd: allemaal hetzelfde probleem.
Er was geen alternatief, dus geld teruggevraagd.
Dit werd niet gegeven! Het geld zou teruggestort worden op mijn girorekening.
Nu 3 weken later nog steeds niets ontvangen

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-3
Majda
21 april 2009
1 / 5

Ik wil graag mijn mening kwijt over de Phonehouse. IK had een klacht ove mijn tel. Hij deed het niet goed en dardoor vielen veel mijn gesprekken uit. Na een aantal keer per mail contact te hebben proberen te zoeken, heb ik zelf moeten bellen met de klantenservice (10 ct pm) voor reactie. DE belofte was dat ik terug zou worden gebeld (in totaal zo'n 5 keer). Na zelf 5 keer te he...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-4
vincent
12 februari 2009
5 / 5

Het toestel wat ik wou werd binnen no time geleverd met perfecte service van de medewerker

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-9

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!