Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over GSMwijzer.nl

3 / 5 (op basis van 7 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over GSMwijzer.nl. De gemiddelde beoordeling van GSMwijzer.nl is gebaseerd op 7 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

John
25 januari 2010
2 / 5

Wacht nu al bijna 2 maanden op mijn Nokia 97 contract met KPN is al lang ingegaan, kon de sim gelukkig in een oude telefoon doen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+2
Ganimet
22 januari 2010
1 / 5

Een maand geleden een Nokia besteld, als ik er zelf niet achter na was gegaan, lieten ze mij nog paar maanden wachten denk ik.
Uiteindelijk de bestelling geannuleerd, omdat ik op gegeven moment geen antwoord meer kreeg op mijn vragen.
Waardeloze site!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+1
Rosa
13 januari 2010
3 / 5

Nou heb een contractverlening aangevraagd via gsm wijzer. Nou moest zsm contract opsturen doe ik dat. Nou ben ik al 2 weken aan het wachten op me telefoon en ze weten nog steeds niet wanneer ik hem krijg.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+4
Rebecca
20 december 2009
1.5 / 5

WAT EEN AMATEURS! Mijn ervaring met GSMwijzer is niet zo positief. Samsung S8300 besteld via deze site en mijn contract verlengd bij T-mobile. Ze waren inderdaad erg snel,toestel was er binnen 3 werkdagen dus de teleurstelling was erg groot dat mijn simkaart het niet deed. Simkaart van mijn vriendin erin gestopt, ook deze deed het niet. Meteen gebeld met Gsmwijzer met mijn oude...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Nick
15 december 2009
5 / 5

Laatst een nokia 5800 icm met een vodafone abonement besteld, zeer snelle afhandeling omdat contract per mail kon worden verzonden. direct dag erna kreeg ik een mail dat de bestelling verwerkt was en dat de telefoon zo spoedig mogelijk verzonden werd.... 2 dagen erna koerier aan de deur met mijn telefoon (joepie) XD. goedkope telefoons en alles ben echt super tevreden. it nu alleen nog te wachten tot het abonnement ingaat ivm nummerbehoud maar ik heb gewoon mijn oude simkaart gebruikt. al met al zeer te spreken over gsmwijzer.nl en zal het dan ook aan iedereen aanraden!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Frans
16 november 2009
3 / 5

Onbetrouwbare info ivm leverdatum. Na 1,5 week gebeld. De telefoon zou er dan over 1 week zijn. Lees nu net op de site dat het nog wel even een maandje zal duren!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+6
Leon
21 augustus 2009
5 / 5

Onlangs een Nokia telefoon + geheugenkaart besteld bij GSMwijzer in combinatie met een verlenging bij Vodafone. Aangezien men bij Vodafone er een potje van maakt na 2,5 weken nog niet in staat was om de verlenging te verwerken heeft GSMwijzer zelf contact gezocht met Vodafone en op voorhand de mobiel verstuurd. Super service! Ook neemt men telefonisch de tijd voor de klant en laten ze je niet naar een duur 0900 nummer bellen zoals veel andere webshops wel 't geval is.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+5

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!