Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over GSMstunts.nl

3 / 5 (op basis van 17 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over GSMstunts.nl. De gemiddelde beoordeling van GSMstunts.nl is gebaseerd op 17 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Nettie
14 april 2010
5 / 5

Na een zeer teleurstellende ervaring bij Vodafone heb ik mijn heil gezocht bij GSM stunts. Niets dan goeds hierover: prima contact, prima statusupdates en snelle levering.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Niels
1 april 2010
5 / 5

Gister een Nokia 6700 besteld en betaald met iDeal, niet veel later al een mail met de info dat het pakketje wordt verzonden en vandaag stond de postbode al aan de deur! Netjes verpakt ook.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
vervolg van 9 maart
18 maart 2010

Ik kan melden dat alles inmiddels naar wens en zonder juridische hulp is opgelost. Ik heb naar het laatste mailcontact binnen 2 dagen het modem ontvangen. Naar aanleiding van het voorgaande verhaal heeft Stella contact met mij opgenomen om het e.e.a. te verduidelijken en te vertellen dat Vodafone mijn factuur vergoed t/m 8 maart. Het was een verhelderend gesprek en ik heb het dan ook als positief ervaren dat GSM-Stunts iets met voorgaande recensie gedaan heeft.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Flink Genaaid
9 maart 2010
1 / 5

Ik heb op 4 januari via GSM Stunts een mobiel internet abonnement (modem + laptop) via Vodafone besteld. Kreeg netjes een bericht dat mijn gegevens gecontroleerd en goedgekeurd waren en dat mijn bestelling verder afgerond zou worden.
Na 1 1/2 week niets vernomen te hebben van GSM Stunts heb ik op 12 januari in een mail gevraagd hoe het zit met de levertijd.
De volge...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jessica
24 februari 2010
4.5 / 5

Ik heb de telefoon besteld en kreeg hem binnen 4 of 5 dagen binnen zoals afgesproken. Ik werd telefonisch ook erg vriendelijk geholpen. Ik heb dus geen problemen gehad en ben erg tevreden met GSM stunts.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Henk R.
16 februari 2010
5 / 5

Nergens problemen mee gehad, snelle levering. En werd door de helpdesk ook vriendelijk te woord gestaan.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Marcel
21 januari 2010
5 / 5

Geen problemen met GSM Stunts.
Op 15.01 een bestelling gedaan en ik heb het pakket op 20.01 binnengekregen. Alles compleet.
Je krijgt voldoende informatie via email over de bestelling en opleverdatum van het artikel.
Prima online winkel!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Christie Teheux
13 september 2009

In november 2008 heb ik via GSMstunts een mobiele telefoon voor mijn zoon gekocht. Na wat problemen deed hij het na een week. In maart dit jaar was hij kapot. Na 3 maal bellen kregen we te horen per mail wat we moesten doen. Nu 2 ½ week kregen we het toestel terug. Nu in augustus toestel weer defect. Na wederom 3 maal bellen heeft Stella geregeld dat we dezelfde te horen krege...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
M.P Cap
1 juli 2009
2 / 5

Ik heb 5 juni j.l me contract laten verlengen bij GSM stunts.
En heb nu na 4 weken wachten nog steeds niet mijn bestelling binnen.
Inmiddels al aangeschreven dat ik volgens de wet na 30 dagen niet geleverd te hebben gekregen de overeenkomst kan ontbinden.
Vandaag een vaag emailtje ontvangen dat ze mijn aanvraag via vodafone niet automatisch via het systeem konden afhandelen en dat dat handmatig diende te gebeuren en dat dat +- 2 weken kon duren .
Nou ze hebben dus nog 5 dagen en anders ontbind ik het contract .
Zal mij benieuwen
groet
martijn

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Desiree
17 april 2009
4.5 / 5

Ook in mijn geval is alles goed gegaan bij Gsmstunts, een jaar geleden telefoon met abonnement besteld en snel ontvangen. Vorige maand ging mijn telefoon kapot en heb ik ze hierover gemaild, ik mocht mijn toestel opsturen en kreeg hem binnen 3 weken terug, gemaakt en met een nieuw frontje. Wat mij betreft een goede winkel dus!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Anton
5 april 2009
4 / 5

Geen idee wat er met onderstaande personen gebeurt is, maar ik heb nergens problemen mee gehad. Product besteld en een paar dagen later geleverd. Één keer gebeld om een vraag te stellen over de bestelprocedure, en een duidelijk antwoord erop gekregen. Prima zaak dus!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Roemi
15 februari 2009
1 / 5

Superslechte zaak!
Ik ziet al weken op mijn toestel te wachten. Volgens GSMstunts pagina hebben ze hem op voorraad liggen. Ik bel ze en ze beloven met telkens dat hij volgende week zou komen en hij komt natuurlijk niet.
Afblijven!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Roemi
14 februari 2009
1 / 5

Superslechte zaak!

Ik zit al weken op mijn toestel te wachten. Volgens GSMstunts pagina hebben ze hem op voorraad liggen. Ik bel ze vaak en ze beloven met telkens dat hij volgende week zou komen en hij komt natuurlijk niet.

Afblijven!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+16
ik
13 februari 2009
1 / 5

Ik had via GSM stunts een HI abonnement afgesloten voor 1 jaar met de actie geen aansluitkosten. Nu werd ik een week nadat ik het contract e.d. per email naar ze had geretourneerd gebeld dat ze een fout op hun website hadden staan en dat ik wel 50% aansluitkosten moest betalen. Ik heb toen aangegeven dat ik wettelijk gezien gewoon recht heb op geen aansluitkosten, maar GSMstunt...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
flip
4 februari 2009

ik zit al 2 maanden op mijn mobiel te wachten. Na vele malen gebeld en gemaild te hebben weet ik nog niks. Hun reactie is elke keer dat de provider n.m. t-mobile hun het toestel niet leverd maar dat vind ik een beetje goedkoop .T-mobile heeft het toestel zelfs op voorraad liggen, en kunnen me niet helpen omdat ik het contract met gsmstunts ben aangegaan. Ze gaan zelfs door met een nieuwe actie van het toestel en met de tekst (uit voorraad leverbaar). Wie voelt zich hier nog serieus genomen?

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
gertjan
4 januari 2009
4.5 / 5

heb bij deze shop een nokia met gratis laptop besteld en binnen 2 dagen had ik alles netjes in huis, het was net verpakt in meerdere dozen zodat er niets kapot kon gaan en alles werkte perfect! ben zeer te spreken over deze site!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+6
fda
3 januari 2009
4 / 5

ik heb goede ervaring met gsmstunts.nl
in eerste instantie ging de bestelling niet goed. mijn documenten die ik per mail had gestuurd waren zoek geraakt. Nogmaals documenten gemaild, toen is met hoge prioriteit mijn bestelling vewerkt (binnen een week had ik de bestelling + aansluiting in huis!)
Misschien is het verstandiger om de benodige documenten per post te versturen (i.p.v. email).
Verder erg tevreden!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+10

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!