Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over GSMEasy

4 / 5 (op basis van 121 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over GSMEasy. De gemiddelde beoordeling van GSMEasy is gebaseerd op 121 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Daniel
13 mei 2010
3.5 / 5

plus: prijs kwaliteit. Een tweede telefoon én een WII én een
voordelig abonnement.
Mooie overzichtelijke site.
Min: Onduidelijke afhandeling en order-verwerking.
Er gign nogal wat mis met bestellen en ik moest er zelf
nog veel achteraan bellen.
Helpdesk is vriendelijk maar kan niet veel doen.
Spreken elkaar nogal eens tegen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Uddin
13 mei 2010
4.5 / 5

Heel erg tevreden over de prijs, afhandeling , bestelling en de levering. perfect.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
aj vd lely
12 mei 2010
4.5 / 5

Efficient systeem, snelle levering, prima toko!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Reijnhoudt
10 mei 2010
4 / 5

Bestelling verliep soepel en snel. Site wat armoedig, maar voldoet. Verder niet zoveel met het shopje te maken gehad. Overstap van het abonnement moet nog plaatsvinden

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
R.Hendrikse
9 mei 2010
5 / 5

ordernr. 1334761
Super snelle afhandeling en levering. top!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
karin
8 mei 2010
3 / 5

Leuke aanbieding icm met vodafone 2 jaar en wii 50% korting 1 ste jaar dus leuk.
levering was keurig op tijd en snel ,alleen antwoorden via de email gaat niet al te goed.
verder prima verlopen

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
G. Passchier
8 mei 2010
5 / 5

Zowel bij de bestelling van de nieuwe gsm voor mijn vrouw en bij die voor mij werden wij snel, professioneel en correct door Gsm-easy bediend en dat ook nog met de beste deals.
Absoluut een aanrader!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
VITTERS
8 mei 2010

Mijn eerste keer dat ik een bestelling plaats bij gsmeasy.
Na enkele sites en aanbiedingen te hebben vergeleken is deze de beste aanbieder voor GSM plus abonnement plus cadeau. Daarbij ook nog een gratis Wii erbij dus tel uit je winst. Goede deal,snelle service, snelle levering, snelle afhandeling bij aflevering……echter bij ontvangst GSM alleen simkaart verder...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Martin Kwekel
7 mei 2010
5 / 5

Super geregeld allemaal…
snelle levering en nieuwe abonnement gaat pas in als oude is afgelopen
TOP echte aanrader !

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Gonthier
7 mei 2010
4.5 / 5

Gsmeasy has very good deals.
Delivery was perfect, with sms alarms about time and place of deliverey.
So very easy for purchasing gsm abonnements.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
stef
7 mei 2010
4.5 / 5

Maandag besteld. Donderdag alles afgeleverd volgens afspraak. Netjes per telefoon en de mail op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Zal zeker weer bestellen. Alles verliep correct en woensdag was zelfs een feestdag, en toch donderdag alles in huis. Nummerbehoud kon ook na 1 dag bevestigd worden. Super.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
angelica
6 mei 2010
5 / 5

hele leuke aanbieding, de wii, plus mobilele telefoon,
alles perfect verlopen volgens afspraak, zeer tevreden.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
S.SALEEM
6 mei 2010

ordenummer1334768 Bij GSMeasy een Nokia 1661 besteld met Wii.
Ik stond perplex van de aanbieding.
Zondagmiddag besteld en maandagochtend werd er gebelt voor de
levering.
Toen dinsdagmiddag om 15.30uur al thuis bezorgd.
Echte goeie service en super snelle levering.
Voor ons is GSMeasy zeer betrouwbaar en een echte aanrader

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
jos rijnbeek
5 mei 2010
4.5 / 5

Een superdeal, een HTC DESIRE en een WII en wij waren nog net op tijd de aanbieding was de volgende dag afgelopen.
vrijdag nacht besteld en maandag afgeleverd.
alleen een opmerking pinnen bij de koerier was niet mogelijk wegens een storing ???? en kon zo snel geen afschrift maken dus de koerier ging weer weg zonder aflevering. even gebeld met de koeriersdienst en de...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Riet
5 mei 2010
4.5 / 5

Bij GSM Easy een Nokia 2220 besteld met een Wii.Ik stond perplex van de aanbieding. Ik had een telefoontje nodig als back-up en een Wii leuk me wel leuk voor de kleinkinderen. Wat me het meest verbaasde was de zeer vlotte levering. Ik had gedacht dat dat wel een week of twee zou duren, maar ik kreeg het de tweede dag na mijn bestelling. Alles keurig per koerier en geheel volgen...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
antoinette
5 mei 2010
5 / 5

echt toppie super snelle levering en heel goed behandeld
na 2 dagen wachten had ik hem al in huis
echt super snel

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Teunis
5 mei 2010
5 / 5

Zondagavond de htc desire besteld, dinsdagmiddag om 13.00 uur bezorgt! Goeie service en supersnelle levering. Smsje vooraf hoelaat ze komen, en ook via de mail een bevestiging. Kan niet beter vind ik! Ook de WII was erg welkom bij m’n zoon. Dikke 10!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Tasch
5 mei 2010

Super afhandeling, snel, goede prijs, GEEN aansluitkosten en verzendkosten. Het enige, ik kan nog niet bellen, maar dat ligt aan mijn provider…helaas zijn ze nu vrij, dus de klantenservice is niet bereikbaar.
(ordernummer 0630237)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
VJ
4 mei 2010
5 / 5

Goede Prijs. De actie is geslaagd. Aflevering was stipt op tijd en zoals afgesproken. En we zijn erg blij met de Wii.
Ordernummer 1333603.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
R.I Gumbs
4 mei 2010
4.5 / 5

odernummer 1332785.
zeer tevreden alles werkt meteen
zeer blij met me BB

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
MF
4 mei 2010
4.5 / 5

Ik ben heel tevreden over de bestelling van een HTC HD2 icm een Vodafone abbo. Vooral omdat ik op de dag van de bestelling zag dat de korting op het uitgezochte abbo inmiddels was opgelopen tot 50%.
De gratis Wii werd samen met de HD2 op de afgesproken tijd geleverd.
Ondersteunung heb ik niet nodig gehad, vandaar mijn gemiddelde 3 sterren.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
BJ
3 mei 2010

Prima ervaring met GSM Easy. Mooi aanbieding (Vodafone abonnement, HTC Legend, WII en 8 Gb geheugenkaart) voor nul euries. Goede leveringstijden, mooi op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling via het statusscherm. Voor mij een aanrader!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
jacob
1 mei 2010
5 / 5

ben zeer tevreden over de aflevering ,goeie snelle service ,s morgens besteld en s middags al terug gebeld voor de bezorging . gewoon alles volgens afspraak in een woord super en niet te vergeten het cadeau de wii voor de kleine gewoon twee mensen tevreden super,super

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
F.Koskamp
30 april 2010
4 / 5

Toppie, goede en snelle levering

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
DMJ
30 april 2010
4 / 5

Goede en snelle reactie en levering van de goede spullen

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Peter
30 april 2010
4 / 5

Snelle en correcte levering.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jeroen
30 april 2010
5 / 5

Vorige week de Nokia E72 besteld en deze week al ontvangen.
Zeer snelle afhandeling moet ik zeggen, en 2 zeer tevreden kids ivm de wii.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Conny
29 april 2010
5 / 5

Super snelle levering, mooie aanbieding met gratis Zwarte nintendo wii console, binnen enkele dagen geleverd. Makkelijk te volgen via status info

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ronald
29 april 2010
4 / 5

Snelle en correcte levering.
Tot nog toe geen verassingen.
Super aanbieding HD2 met Wii.
Als het zo blijft zal ik een volgende keer zeker bekijken of ze een goed aanbod voor me hebben.
Ondersteuning kan ik nog niet beoordelen.
Resumerend zeer tevreden tot op heden

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
theo
29 april 2010
4.5 / 5

snelle en correcte levering(binnen 48 uur) prijs bij gsmeasy het best voor de htc hd2 icm vodafone. dit ook mede door extra aanbieding van Wii. ondersteuning kan ik op dit moment nog niet beoordelen

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
carlos
28 april 2010
5 / 5

zeer goed kontact gehad,afhandeling was werkelijk uitmuntent.
heel erg snelle levering en correct.
klasse en tot ziens maar weer.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Herman
28 april 2010
4.5 / 5

In het weekend iphone 3GS 16GB besteld, maandag contact over aflevering en dinsdag perfekt op de afgesproken tijd afgeleverd. Zeer klantvriendelijk, klasse.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
walter
27 april 2010
4.5 / 5

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook toen ik eerst de verkeerde opties had aangeklikt kon dit snel worden verholpen. Aflevering precies zoals afgesproken.
Ging tot nu toe dus perfect!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Esther
27 april 2010
3.5 / 5

Mijn bestelling was een samsung Star, La Fleur. Helaas moest hij besteld worden maar binnen een week werd hij alsnog geleverd. Samen met een WII een leuke aanbieding.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ron van Ostayen
27 april 2010
5 / 5

Vodafone abo met gratis HTC Desire en Wii.
Donderdag besteld, de maandag daarop afgeleverd op de afgesproken tijd.
Prima geregeld zo!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Arenas
27 april 2010
3.5 / 5

ordernummer 1333748. De eerste levering ging mis omdat het net een maand over de eis was van 1 jaar geldig van mijn kvk uittreksel en met de post kwam wel de nieuwe maar dat had elkaar helaas gekruist. Daarna is de levering wel goed gegaan. Mijn andere orde 291797 is niet goed gegaan. Ze kwamen met een aanbieding en verlening waar ik heel blij mee was. Maar nadat ze contact hebben gehad met Vodafone bleek dat ik nog te lang moest en hebben ze hem zo geanuleerd. Daar was ik niet blij mee.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Corné
27 april 2010
4 / 5

Zeer goede aanbieding. Telefoon met abb. en gratis wii
Binnen 1,5 week binnen en alles werkt perfect.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Anja Siemons
26 april 2010
4 / 5

De afhandeling was snel geregeld en de bezorging werd netjes van te voren aangemeld, dus helemaal super.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Elke van Gog
26 april 2010
3.5 / 5

bestellen was gemakkelijk, werd meteen contact opgenomen om alles te checken, site was duidelijk, goede aflevering. Snel antwoord op vragen, alleen laatste mail na levering nog niet beantwoord.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
hans
26 april 2010
3.5 / 5

snelle aflevering .hoop alleen dat het nog in orde komt want ik had een LG crystal besteld en moest er nog achter aan voor de gratis Fat-Boy.Moest een voucher in de doos zitten maar niks(deze actie staat inmiddels ook niet meer op de site.)Maar afgaande op eerdere ervaringen lijkt mij dit ook wel in orde te komen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
N. Hagestein
25 april 2010
3.5 / 5

Leuke aanbieding, Nokia toestel + Black Ninttndo Wii + slechts een abonnement van Vodafone voor 1 jaar.
Werd continue goed geinformeerd, en ik had alles netjes binnen 1 week binnen. Ook het nummerbehoud was perfect geregeld.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
N. Doorduin
25 april 2010
4.5 / 5

Hele goede aanbieding, prachtige seniorentelefoon de doro 410 met ook nog eens een gratis Wii. Kan niet anders zeggen dan “helemaal top!”

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
r custers
24 april 2010
4 / 5

ordernr 0630165

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Inge
24 april 2010
3.5 / 5

Zeer lage prijs voor samsung corby met gratis extra’s: wii black, 2 spellen + nokia telefoontje
Telefoon werkt niet optimaal; trilt bij iedere aanraking, valt af en toe uit.
Gratig toebehorenbestellijst zat erbij, maar datum hiervan was al maanden verlopen.
Eerste afleverdatum niet geleverd.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
H. Bouland
24 april 2010
5 / 5

Zeer goede ervaring. ik heb de Nokia X6-00 besteld. Goeie mobiel met alles erop en eraan, werkt prettig. Prijs/prestatie verhouding een dikke 9.5

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ed
24 april 2010
4.5 / 5

Had alle reviews al gelezen en geloofde eigenlijk niet dat het echt zo soepel zou gaan. Maar het was echt een super snelle levering en een fantastische aanbieding.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ruya
24 april 2010
3 / 5

goede service, levering op de afgesproken dag. ordernummer:1332249.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
mascha
23 april 2010
4 / 5

kan niet anders zeggen dan een goede en snelle services
niets te klagen

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
hans
23 april 2010
4.5 / 5

nette en duidelijke en snelle afhandeling van je bestelling

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Sandra
23 april 2010
4.5 / 5

Goeie aanbiedingen, snelle service. Ik heb in het verleden al vaker bij gsmeasy besteld en beviel toen ook prima, dus nu ook weer.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Rachid
22 april 2010
3.5 / 5

ordernummer 1332502

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
herman
22 april 2010
4.5 / 5

ontvangen nokia 5230 gunstig abonnement + wifi sport+ nokia 2330 gratis totaal geen klachten,perfect

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ronny
22 april 2010
4 / 5

Deze winkel had de beste aanbieding,en dus de goedkoopste.
Supersnel afgehandeld via de mail en je word goed op de hoogte gehouden. Wel een hele beknopte informatie geleverd bij dit product. Snel geleverd volgens afspraak, super gewoon ! De volgende keer bestel ik hier weer, zeker weten ( ;
Ga zo door op deze voet !

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
rick
22 april 2010

goed prijzen,
het ging snel en gemakelijk. en het zijn zeker leuke aanbiedingen. tot over 2 jaar

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Monique
21 april 2010
4 / 5

Supersnelle levering. Woensdag besteld (binnen een uur een bevestiging van onze bestelling en een afspraak met de koerier) en dinsdag alle spullen in huis. Telefoon en gratis Wii! Kids zijn er helemaal blij mee. Perfecte afhandeling. Ondersteuning niet nodig gehad. Eindoordeel: Prima!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jolanda
20 april 2010
5 / 5

Heel tevreden over alles.
Goede aanbieding. Telefoon met gratis Wii en dat met een jaarcontract
Snelle levering. Koerier zou tussen 18.00 en 19.30 uur komen, maar belde rond 15.30 uur of ik thuis was. Dan kwam hij nu al!
kwam erg goed uit, kon ik gelijk ’savonds gaanwii-en!
Volgend jaar ga ik zeker weer bij gsmeasy.nl kijken voor een nieuwe aanbieding.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Mirte
20 april 2010
5 / 5

Heel erg tevreden over de prijs, afhandeling vd bestelling en de levering. Nu afwachten op de eerste factuur… Kijken of alle kosten kloppen!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Frank
19 april 2010
4 / 5

Zeer goede en snelle levering. Zaterdag avond besteld en 1 week later in huis. Alles in 1 x geleverd (Telefoon + Nintendo WI).
Goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden. Levering vond plaats op de afgesproken tijd en datum.
Contact opgenomen met GSM-Easy over wat vragen. Geen lange wachttijden aan te telefoon. Netjes geholpen.
Al met al zeer goed. Geen klachten.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
stefan
18 april 2010
4.5 / 5

Vlotte levering, super deal! Alleen de afhandeling was wat rommelig, werd platgebeld door de logistieke partner omdat er een foutje inde gegevens zat.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
peter
17 april 2010
4.5 / 5

bestellen tot afleveren is prima
alleen klopt mijn telefoon abo niet die is in een keer 10 euro duurder

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Catherina
15 april 2010
4.5 / 5

Beste mensen,
Ik ben zeer tevreden over het afhandelen van mijn gsm
S`Morgens gebeld,de andere dag binnen.Super.
Goeie service.
Ook via mail werd ik goed op de hoogte gehouden.
Zou zeker weer bestellen bij jullie.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
maris
15 april 2010
4 / 5

Prima, wat afleverings probleempjes omdat mijn “getrouwede naam”er niet bijstond op het contract, maar de chauffeur loste het meteen professioneel en snel op! Helemaal blij met mijn mooie toestel!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Bob Berndsen
15 april 2010
5 / 5

Super tevreden!!
‘S avonds bestelling gedaan meteen de volgende dag werd ik gebeld voor een afspraak voor bezorging. De volgende dag alles netjes volgens afspraak bezorgd!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Patricia
13 april 2010
2 / 5

19-2-’10 bestelling geplaatst. Verlenging abbo + gratis telefoon (n900).. Nog steeds niet ontvangen. Abbo nog niet verlengd. Net even gebeld, excuses natuurlijk. Deze week of volgende week verwachten ze weer Nokia N900’s binnen te krijgen. Eerst zien dan geloven..

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
T. Raaijmakers
11 april 2010
5 / 5

In het verleden al positief aankopen gedaan via gsmeasy. Nu dus weer. Had een 1 jaars aanbieding met abbo en mobiele telefoon en dan ook nog een wii erbij. Gewoon een top aanbieding. Omdat de telefoon niet voorradig was heb ik een klein weekje extra moeten wachten maar dit was het dan ook waard. gsmeasy heeft alles netjes afgehandeld.Kan alleen maar positief zijn. Volgende keer weer zonder twijfel. aanrader dus.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
patricia
10 april 2010
3 / 5

prijs is oke.
levering, na een fout van een medewerker is het de 2e keer goed gegaan. MAAR: ik heb mijn kadootje nog steeds niet ontvangen!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
M. Bakker
10 april 2010
5 / 5

Prima webwinkel, goedkoper dan de rest en houdt zich aan de afspraken en levert ontzettend snel. Heb al eerder een bestelling bij ze geplaatst en dat ging net zo goed.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Sylvia
9 april 2010
4 / 5

Mijn ervaring is heel goed.
Leuke aktie, afhandeling is prima verlopen.
Wel een paar keer moeten bellen over het toesturen van ID bewijs.
Koerier was keurig op tijd en handelde dit ook heel goed af.
toppie!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
hakje
7 april 2010
4.5 / 5

Ik vindt dat ze TOP aanbiedingen hebben die je nergens anders kunt krijgen in deze klasse! Echt heel super en zeker ook de snelle levering en vooral hele vriendelijke bezorger die zich goed aan de regels houdt. Voor mij een hele positieve ervaring rijker met GSM/EASY zeker ter herhaling!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Harwin Vieregge
7 april 2010
5 / 5

Geweldig aanbod (begrijp niet hoe ze er winst op kunnen maken en een enorm goede afhandeling van de order. Bezorging kon gewoon sávonds of in het wekkend. Kopieen hoeven niet verstuurd te worden maar worden door de postbode gemaakt. kort om prima service voor een zeer scherpe prijs… Ondersteuning ben ik niet echt nodig geweest

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
J. ten Asbroek
6 april 2010
4 / 5

Heele aantrekkelijke prijs!!
Levering was goed geregeld! Ben erg tevreden!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Marilyne
5 april 2010
5 / 5

Dit is nu de 3e keer dat ik via gsmeasy.nl weer een nieuwe gsm (+ cadeau) hebt besteld. De service en assortiment bij gsmeasy.nl is zeer groot. Vanaf de dag van bestelling tot aflevering is de service is helemaal top geweest, zoals is aangemeld via de website, helemaal geen opmerkingen hierover. Blijf zeker via gsmeast.nl bestellen!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
frans
3 april 2010
5 / 5

ik vind ook tot alles goed geregeld is krijg telefoon alles wordt geregeld . dan krijg je email wanneer de telefoon afgeleverd wordt welke dag . dag van te voren krijg je email tot de courier tussen dat tijdstip bij je aan de deur is
en dat is ook gebeurd hij was netjes op tijd
ik heb geen problemen gehad hoop tot t altijd zo goed blijft gaan
gr. frans

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Danielle
3 april 2010
4.5 / 5

Heb via reclame een leuke aanbieding gezien. Eerst gebeld over de condities: prima te woord gestaan alle tijd genomen!
Daarna besteld: Gelijk reactie wanneer we het wilden bezorgd hebben. Netjes via website kunnen kijken wanneer hij kwam, op de dag zelf een sms-je. De bezorger belde ook 10a15 min van te voren dat hij kwam.
Alles volgens belofte bezorgd!
Echt een aanrader, wanneer het ab. afloopt komen we vast terug!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Manon
3 april 2010
5 / 5

Was de bestelling aan het invullen, tot ik vastliep. Heb gebeld en kreeg te horen dat de Nokia N900 in combinatie met mijn wensen niet voor 60 euro zou zijn. Leek mij eerlijk gezegd ook wel erg weinig. Heb toen een mail gestuurd met mijn “wensen”. Kreeg snel een mailtje dat het wel degelijk kon.
Heb toen de telefoon besteld. Kreeg dezelfde dag nog telefoon voor een lever afspraak. De avond voor de afleverdag netjes een bevestiging, en op de dag zelf ook nog een sms met de aflevertijd, met een marge van 3 uur, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zitten. Superservice dus!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Frank
3 april 2010
5 / 5

Ik kwam bij toeval een aanbieding tegen van GSMEasy. Omdat de eerste indruk goed was inderdaad een telefoon met abonoment en een super/kado bestelt. Kort daarna de orderbevestiging oper mail ontvangen. Toen begon ik te twijfelen. Kon dit pakket eigenlijk wel voor zo een absurd lage prijs geleverd worden?
Had ik mischien wat teveel informatie verstrekt, waarmee een stel op...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Bart
2 april 2010
4 / 5

vrijdag avond 20:50uur order ingevuld (dacht zelf nog dat ik nog niet eens klaar was :-). binnen 5min werd ik gebeld om de order door te nemen en afleverdatum te bepalen. vervolgens afgesproken en tot 3x toe geïnformeerd over status bestelling.
alles keurig afgehandeld. enige minpuntje was dat ik gebeld werd dat er een storing was met draagbaar pinapparaat, waardoor ik extra moest bewijzen dat ik betrouwbaar was (zo leek het voor mij). dat kan simpeler.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
joop
2 april 2010
4.5 / 5

4 sterren voor afhandeling omdat helaas het nummerbehoud afgewezen was voor de gevraagde datum en dat dit niet naar mij gemeld was. (ben hier ook deels zelf schuldig aan dacht nl dat ik per kalendermaand op kon zeggen). Verder niets dan lof.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Karina
1 april 2010
5 / 5

Geweldige service.!!! Een echte aanrader.!!
Ik ben het totaal niet eens met bovenstaande schrijver. Ik had ook een vraag over een bestelling en heb daarover gebeld, werd vriendelijk te woord gestaan en mijn bestelling werd zoals aan mij verteld werd de volgende dag geleverd.
Ik heb echt wel ooit anders meegemaakt

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Belinda
30 maart 2010
5 / 5

WII en telefoon bij 1 jaar Vodafone € 12,50. Onwijs goeie aanbieding. WII was niet op voorraad, maar vervolgens wel snel geleverd. Helemaal toppie dus!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Chantal
30 maart 2010
5 / 5

Op 18-3 een vodafone abonnement met gratis gsm en Wii met 2 spellen besteld. Binnen 10 minuten telefoon om een bezorgafspraak te maken. Deze kon bij nader inzien niet doorgaan omdat de Wii uitverkocht was, maar is 2 dagen later alsnog geleverd. Dik tevreden met de goede service, de gsm en de Wii met 2 spellen!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Annemarie
30 maart 2010
4 / 5

Ik was een beetje huiverig omdat ik nog niet bekend was met Gsmeasy maar dat was nergens voor nodig. De bestelling was via internet goed te volgen en alles werd snel en netjes geregeld. Eén dingetje ging wat minder: de telefoon ging en er werd vrijwel meteen alweer opgehangen. Ik zat vlakbij maar kon dus nog niet op tijd opnemen. Daarna ontving ik meteen een e-mail met het ver...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
neeltje
30 maart 2010
5 / 5

een hele goede service
een hele blije dochter met dr wii
echt niks negetiefs te melden
en zeker als over 1 jaar me abbonement is afgelopen kijk ik weer voor een leuke actie bij gsmeasy

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ger
30 maart 2010
2.5 / 5

De prijs is gemiddeld en vergelijkbaar met andere aanbiederers.
De afhandeling was goed maar het pakket was niet volledig.
Over de ondersteuning kan ik niets vertellen daar ik er nog geen ervaring mee heb.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Theo Eerens
30 maart 2010

Prima klantenservice, kon zelfs op mijn werk afgeleverd worden inclusief half uur van tevoren bellen.
Grandioos.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
jannie
22 maart 2010
4 / 5

Donderdag bestel, zaterdag alles in huis, prima service.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Michel de Ruiter
20 maart 2010
4 / 5

kan niks anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over gsmeasy

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
mh04
29 december 2009
1 / 5

Ik had een abonnement genomen met smsjes, bleken die er achteraf niet bij te zitten. Dure rekening gekregen en GSM easy weigert iets te doen. Wordt zelfs voor leugenaar uitgemaakt. De fout lag niet eens bij mij, ik heb op een knop gedrukt van een abonnement en daar zat gewoon een andere onder. Schandalig behandeld.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-4
karel
3 december 2009
5 / 5

Gratis nintendo wii met samsung corby hier besteld via de gemakkelijke website, savonds al gebeld voor een leverafspraak en de volgende dag binnen. Verder weinig te melden, GROTE KLASSE JONGENS!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+6
Marco
3 december 2009
5 / 5

goedkoop in mijn geval gratis waar ik elders moest bij betalen.
gratis bezorgd waar je elders ook voor moet betalen.
erg snel geleverd niks op sturen word door de koerier aan de deur afgehandeld prima service.
fijn contact via telefoon en sms en email over de status en wanneer je thuis bent om te komen leveren, avond voor de leveringsdag nogmaals een sms met de afgesproken tijd er in prima service ik kan het iedereen aanraden.
dus over 2 jaar voor mij weer gsm easy bij mijn volgende verlenning

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Andre Gleis
2 december 2009
4 / 5

Mooie aanbieding met goede telefoon en juiste aanbieder en bundel.
De snelle afhandeling (online) en het kunnen volgen van de vorderingen voldeed ten volle aan het beloofde.
Ook de aflevering en met name de zorgvuldigheid schept vertrouwen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Michel
2 december 2009
4 / 5

Prima afhandeling.
Besteld, bevestiging, status updates, telefoon snel binnen gekregen.
Voor ondersteuning geen sterren gegeven. Geen ervaring mee.
Totaal beoordeling is uitstekend. Een aanrader.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jan
1 december 2009
5 / 5

Erg goede service! Had op vrijdag abonnement + Samsung Corby + PS3 + Uncharted 2 besteld. Ben dezelfde dag netjes terug gebeld. Vervolgens is op maandag (!!) de zending al aangekomen. En dat bij een abonnement van Vodafone voor maar 27.50 (waarvan de eerste 6 maand 13.75).
Zeer tevreden dus.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Gerrie
30 november 2009
5 / 5

Prima levering hoor! Maandagmorgen de bestelling geplaatst. En maandagmiddag al een telefoontje wanneer de bestelling kon worden afgeleverd. Dat heb ik op donderdag laten doen. Alles ging perfect! Een échte aanrader.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Pivo
29 november 2009
4 / 5

Was goede prijs voor Samsung Jet + 8 GB micro SD + route 66. Volgens afspraken geleverd nadat deze even uitverkocht was.
In de verpakking zat een briefje dat je op moet sturen voor de 4 GB micro SD + route 66.
4 GB? De advertentie was 8! Mail gestuurd en benieuwd naar het antwoord.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
j jaspers
29 november 2009
5 / 5

ben zeer tevreden
afspraken snel gemaakt en perfect na gekomen
volgende maal zeker weer gsmeasy

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Bennie
29 november 2009
4.5 / 5

Super geregeld! Ik had om 19:30 besteld en even later werd ik al gebeld voor de aflevering volgende dag. Telefoon werd netjes met een koerier gebracht. Goed geregeld. Dit is mijn 3e bestelling bij GSMeasy.nl.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
ben sim only
28 november 2009
5 / 5

Ik heb hier een nokia N97 besteld en het was een snelle aflevering.
Ben erg tevreden met dit toestel.
echt een aanrader !

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Tine
28 november 2009
5 / 5

Dit is de eerste keer dat ik via een website een mobiel met abonnement besteld heb. Ik was dan ook een beetje huiverig, maar het is allemaal goed en snel gegaan en de beloftes zijn nagekomen. Dus tot nu toe een tevreden klant.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
auk
28 november 2009
4 / 5

binnen 1 uur terug gebeld om een afspraak te maken voor aflevering.
Op de juiste dag en tijd is mijn mobiel afgegeven.
Zeer tevreden over de afhandeling.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Joram van Dijk
28 november 2009
4.5 / 5

Dat je krijgt wat je besteld lijkt mij vanzelfsprekend. Ik ben vooral tevreden over het afleveringsproces, de afspraken worden nagekomen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Rense
27 november 2009
4.5 / 5

Samsung Corby + PS3 op 25 nov. besteld. Dezelfde dag gebeld om te bezorgen. Op 26 nov. binnen de afgesproken tijd geleverd, gelijk met de PS3. In 1 woord Super.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Harry
25 november 2009
5 / 5

Kan in principe heel kort zijn, reeds 4x een abonnement cq verlenging gedaan bij GSM-easy. Gewoon Super!
Heb sterk het vermoeden dat de concurrentie ook graag eens krabbelt bij de ervaringen..

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Marianne
25 november 2009
4.5 / 5

Levering snel en goed, service is haast nog beter als in de winkel. Ik heb nu 2x besteld en ben heel goed geholpen beide keren. Dus ik zou het zeker aanraden!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Miranda
22 november 2009
4.5 / 5

Hele goede ervaring.
Eerste keer dat ik hier iets besteld heb.
Snel een reactie terug.Oos snel een afspraak gemaakt voor levering.
Dis is uitgesteld omdat vorige provider geen toestemming gaf voor nummerbehoed.
Daar kunnen ze dus niets aan doen.
Toen de toestemming binnen was, gelijk weer een telefoontje voor nieuwe afleverdatum.
Volgende dag...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
R. Tol
20 november 2009
4.5 / 5

Gratis ontvangen een PS3 Slim 250Gb met het spel Uncharted 2 + Samsung Corby… bij een Vodafone abo
Duurde iets langer dan verwacht omdat ik nummerbehoud heb gekozen en mijn huidige provider iet wat traag reageert daarmee. Bij goedkeuring een mail gekregen dat alles op 99-99-99 afgeleverd zou worden.. Dus gebeld en de volgende dag was alles in huis, netjes werkend afgeleverd.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Hans
19 november 2009
5 / 5

heb hier mijn iPhone besteld omdat deze op voorraad zou zijn. kon hem nergens anders op voorraad vinden.

klopte ook, bestelde eergisteren en kreeg hem gisteren al binnen! .. werd netjes door een koerier afgeleverd en hoefde geen papieren in te sturen.

gewoon netjes, bestellen ging ook simpel, snel een orderbevestiging.. contact met klantenservice (telefonisch) ging ook prima. waren goed te bereiken.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-2
rob
18 november 2009
5 / 5

De prijs was nergens goedkoper.
De afhandeling en de levering perfect.
Ondersteuning was niet eens nodig, het was allemaal duidelijk genoeg.
Totale beoordeling: prima
Ga er binnenkort weer bestellen voor een tweede telefoon.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
andre inghels
14 november 2009
5 / 5

heb 4 dagen geleden nokia n97 besteld.
heb hem volgens afspraak inderdaat vandaag ontvangen.
mensen van bestel service zeer vriendelijk.
mensen bij helpdesk gsmeasy ook zeer vriendelijk.
al bij al geen problemen met alles.
ik zou zeggen bedankt en tot volgende keer.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
peter
4 november 2009
3 / 5

eerlijk is eerlijk (zie voorgaande mail ) , vandaag is door gsmeasy een afspraak gemaakt om de Iphone morgen te komen bezorgen , dus tot nu niets aan de hand , blijft wel staan dat er op mijn mails naar support geen enkele raectie is geweest , heb je echt problemen dan wordt je minder vrolijk.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Peter
3 november 2009
3 / 5

Oh ooh heb een Iphone besteld welke op voorraad zou zijn , terwijl bij andere aanbieders levertijd 10 werkdagen.
Kreeg prompt een order bevestiging en een kwartier later dat hij niet op voorraad is en besteld moet worden ( ? ). Ik direct een mail erachteraan dat het een kadootje is en ik geen 2 weken wil gaan wachten , indien niet binnen 4 dagen te leveren met spoed een reactie .
Inderdaag geen reactie op diverse mails , zit nu nog binnen de 4 dagen en ben benieuwd. Ik laat het later nog weten maar hou mijn hart vast gezien de reacties (ook op andere sites).

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
abdenour
8 oktober 2009
1.5 / 5

november 2008 heb ik een bestelling geplaatst.
Kreeg gelijk een orderbevestiging. Daarna kreeg ik een mail om alle benodigde documenten te mailen. Zo gezegd, zo gedaan.ik kreeg daarna een mail dat zij alles in ontvangst hebben gekregen en dat de koerier contact zal opnemen om een afspraak te maken voor de levering. In plaats daarvan kreeg ik weer een mail dat zij mijn doc...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
killbill
8 oktober 2009
2 / 5

ik heb een abonnement verlengt met een 26 inch LCD tv
na 10 dagen nog niet ontvangen te hebben heb ik gebeld
toen zei 1 van de telefoonniste mij dat het 10 tot 15 werkdagen zou duren
dus geduld moest hebben.
niet lang daarna krijg ik een mail dat de des betreffende tv niet meer te leveren was
en ik akkoord zou gaan met een 26 inch LCD van LG
...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
PAUL
10 september 2009
2.5 / 5

BRAND JE FINGERS NIET AAN JE KRIJGT BEROUW VAN NA BETALINGEN EN TEKENEN VAN HET KONTRAKT WORDT ER NIETS GELEVERD

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-1
Frits H
29 augustus 2009
4.5 / 5

Heb hier kunnen profiteren van de nokia n97 actie met telfort. Kon de n97 nergens goedkoper vinden en ja ik heb op andere websites goede ervaringen over gsmeasy gelezen, dus ik probeerde het maar.
De website is makkelijk te bedienen en erg snel, mijn bestelling was binnen een paar klikjes geplaatst.
Orderbevestiging kreeg ik ook binnen hooguit een seconde dus dat wa...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Tess
20 augustus 2009
5 / 5

Ik ben echt 100 procent tevreden, ik kan niet anders zeggen. Ik heb de nokia N86 besteld via de internetsite van gsm easy. De site was gemakkelijk en duidelijk. Na het invullen van alle gegevens werden wij dezelfde middag nog gebeld en konden we een afspraak maken voor de dag erna. Het toestel werd netjes op tijd afgeleverd en was in nieuwe staat.
Wat ik ook erg fijn vind is dat ik niets hoefde bij te betalen terwijl op andere sites tot wel 160 euro bijbetaald moet worden voor dezelfde telefoon. Ik zou het dus iedereen willen aanraden!
Bedankt!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
aziza
20 juli 2009
4.5 / 5

Ze doen wat ze beloven. ik heb de Iphone besteld bij hun, hij zo binnen 24 uur geleverd worden en dat is ook gebeurd.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Steenhoven
21 april 2009
5 / 5

Ja wat kan ik nou zeggen, de ervaring hieronder komt totaal niet overeen met de mijne. heb hier een Apple iphone 16gb besteld en ik werd binnen 20 minuten al gebeld voor de leverafspraak. Afgesproken dat ze hem de volgende dag kwamen brengen, ik kon op gsmeasy.nl checken voor een tijdsindicatie (na 9u). Savonds gedaan en er stond tussen 8.30 en 11.00 …. koerier kwam ook g...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Boze klant
7 april 2009

In 1 woord; K*tbedrijf.
als je op kosten gejaagd wilt worden, als je gemaakte afspraken als sneeuw voor de zon wilt zien verdwijnen. Ja ga dan in zee met Gsmeasy.nl
Van mij mogen ze de koude douche ontvangen. Krijgen dan ook totaal geen ster van mij.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Joke
24 november 2008
4.5 / 5

Goede prijs, Debitel abonnement met Nintendo Wii en mobiele telefoon. Moest 40 euro bijbetalen. Na het retouneren van de contracten had ik, boven verwachting, binnen een week beide producten in huis. Snelle levering en werd per mail goed op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
sander
16 november 2008
1.5 / 5

goede prijs!
Afhandeling en alevering :na 4 weken wachten 8x heen en weer mailen met de boodschap ”hij wordt nu opgestuurd u heeft hem morgen in huis”Nog geen 1 ster waard.
Al met al geen echte aanrader tenzij je genaaid wilt worden.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!