Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over Belzaak.nl

2 / 5 (op basis van 9 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over Belzaak.nl. De gemiddelde beoordeling van Belzaak.nl is gebaseerd op 9 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Ediz
31 januari 2010
2.5 / 5

ik zit eraan te denken om een nokia arte black aan te schaffen, het toestel is in de winkels niet meer leverbaar, maar wel bij belzaak.nl. Mijn vraag is of ze wel betrouwbaar zijn.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+1
annerieke
18 september 2009
2.5 / 5

Ook ik adviseer nooit iets te regelen via Belzaak. Sinds half augustus zijn wij bezig met een bestelling. Volgens de website leveren ze binnen 24 uur. Inmiddels heeft mijn man twee keer voor niks vrij genomen, krijgen we ander cadeau dan afgesproken, krijgen we een andere telefoon dan afgesproken...Inhoudelijk wordt niet gereageerd op emails en telefonisch word je niet geholpen. Al met al een doffe ellende.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+4
Bas
11 september 2009
2.5 / 5

Ik adviseer nooit bij deze webwinkel iets te kopen. Na anderhalve maand nog steeds geen factuur (nodig voor garantie) ontvangen. Belzaak reageert niet op e-mail en komen beloftes gedaan via telefonische helpdesk niet na (bij het bellen naar de helpdesk kom je overigens bij een ander bedrijf terecht dat nauwelijk iets weet over belzaak.nl). Als belzaak zo omgaat met een simpel verzoek is het duidelijk dat je niets mag verwachten bij serieuze klachten.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+2
jolanda
25 augustus 2009
1.5 / 5

ik heb abbo verlengt in combinatie van tom tom , contracten werd snel afgehandelt alleen mijn tom tom wordt maar niet geleverd, op de website zetten ze neer dat het maar 4werkdagen duurt maar wacht er al weken op, belachelijk,.
telefonisch en email contact slaat nergens op, je krijgt maar geen antwoord op je vraag wanneer het geleverd wordt.

kortom NIETS BESTELLEN bij deze zaak!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-2
jolanda
25 augustus 2009
2 / 5

Niet bestellen, dat is mijn mening.
wacht al weken op mijn tom tom , ook al stond op de site dat ze op vorraad zijn. Telefonisch contact is er wel maar ze liegen gewoon dat ze het elk moment kunnen opsturen,ook al is dit niet het geval.
Mailcontact reageren ze wel maar je wordt er niet wijzer van, wanneer je nou die tom tom in huis kan krijgen.
ik ben nog nooit zo slecht behandeld als hier!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Andre
12 augustus 2009
2 / 5

Op mail mbt defecte mobiel wordt niet gereageerd, zelfs na 8 werkdagen en mail naar de eigenaar (D. Drenth) niet. Kortom, zoek het maar uit! Nooit meer zaken doen met deze mensen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Roy
5 juli 2009
2.5 / 5

Vrijdags de telefoon besteld en 1 week later moest het contract binnen zijn bij hun.

Alleen in die week heb ik geen status update gekregen en staat er nog steeds dat ze wachten op de contracten.

Al gemaild maar geen reactie terug gekregen, en zag bij vodafone dat ze waarschijnlijk het abbonnement al wel verlengt hebben.
Maar telefoon opsturen of mail terug sturen ho maar.

Eerste en laatste x dat ik hier ooit bestel!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+12
Jeroen
4 maart 2009
2.5 / 5

Mijn bestelde telefoon kon niet meer geleverd worden.Dat werd via e mail gemeld en of ik dan ff telefonische contact op moest nemen ???
Ik heb toen diverse keren gemailt dat de bestelling maar geanuleerd moest worden want het ging me juist om dat type gsm.Telkens kreeg ik dan antwoord van ff bellen.Toen ik dat deed kreeg ik te horen dat dat niet ging bla bla bla Ik dacht...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-11
Natalie
10 februari 2009
4.5 / 5

Via Belzaak mijn contract verlengd en hierbij een Playstation 3 besteld.

Website is goed overzichtelijk, je kunt heel gemakkelijk zelf je producten samenstellen. Je krijgt standaard bij elke wijziging in je status van de bestelling een update. Volgens Belzaak echter was het onbekend wanneer de PS3 bezorgd zou worden, volgend de website kon dit wel 3-4 weken gaan...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!