Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over Belsimpel.nl

4 / 5 (op basis van 23 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over Belsimpel.nl. De gemiddelde beoordeling van Belsimpel.nl is gebaseerd op 23 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Ron
14 april 2010
5 / 5

Zeer tevreden. Had een Motorola Milestone los besteld. 2 dagen later zag ik dat ie ineens 50,- goedkoper was. Na een mailtje werd het bedrag teruggestort op m’n rekening!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Klaas
25 maart 2010
4 / 5

Via een vergelijker was belsimpel de goedkoopste.
Hele overzichtelijke site. Na bestelling snelle reactie met in te vullen formulier voor te verlengen abo.
Supersnelle levering. Heel tevreden!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Gert-Jan
18 maart 2010
5 / 5

Zeer tevreden!
Had eerst een toestel met abonnement besteld, maar bedacht me later dat ik het toestel liever los wilde hebben zonder abbo. Klantenservice gebeld, vriendelijk en dit was geen probleem.
Rekening met BTW is netjes op bedrijf gezet en gestuurd. Goedkoop en een zeer goede service. Toestel na drie dagen in huis. Niets op aan te merken.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
zoe
17 maart 2010
2.5 / 5

ik wacht nu al meer dan een maand op mijn blackberry met abbonement , elke keer smoesjes dat ze het morgen verzenden , en elke keer is er wel wat. zou de telefoon dan nu echt vandaag krijgen volgens hun, maar ze gaan het vandaag verzenden.
ik vind dit als ik eerlijk ben niet kunnen .

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
tejo
13 maart 2010
5 / 5

Een prima telecom aanbieder met zeer goede service. Voor ik bestelde had ik een paar vragen, die binnen 24 uur werden beantwoord. De telefoon besteld met abonnement besteld en binnen 2 dagen in huis.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
R. van Alten
25 februari 2010
5 / 5

Bleek de goedkoopste met de beste recensies.
Ze hebben in mijn geval alles waar kunnen maken. Toppie.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Carolina
17 februari 2010
4.5 / 5

Gekozen voor Belsimpel.nl vanwege de goede ervaringen van anderen en dat bleek ook zo bij mij. Mijn nieuwe Nokia 2680 binnen afgesproken tijd ontvangen en(gelukkig)met een Nederlandse beschrijving. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Enkele probleempjes gehad met plaatsing van batterij en SIM-kaart maar uitstekend geholpen door de medewerkers van Belsimpel die elke werkdag tot 22.00 uur bereikbaar zijn Echt super! Van mij krijgt Belsimpel 5 sterren!
Bij een volgende bestelling ga ik zeker weer naar Belsimpel

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
arend
2 februari 2010
4 / 5

Via abonnementkeuze.com bij belsimpel gekomen en contact opgenomen. Aangezien ik zelf ook in Groningen woon kon ik het toestel gewoon ophalen. Snelle levering en prima prijs.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
nina
23 januari 2010
5 / 5

Heel toevallig bij Belsimpel terecht gekomen. Een heel goede website aangetroffen en vervolgens uitstekend geholpen. Een aanrader!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Krista
24 december 2009
4.5 / 5

Bestellen ging heel makkelijk en ik had mijn telefoon heel snel in huis.
Na 3 weken bleek er iets mis met mijn telefoon. Toen heb ik per mail contact gezocht met belsimpel en binnen een dag had ik een zeer behulpzame reactie terug. Ik ben tot op heden dan ook zeer tevreden!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Henk en Irene
10 november 2009

Telefoon bij belsimpel gekocht die bij een ander niet leverbaar was terwijl hij wel bij hen site stond. Telefonisch nagevraagd of hij echt geleverd kon worden. Vriendelijk te woord gestaan, duidelijke informatie van Bas Wesselink en levering was supersnel ondanks dat hij niet bij Belsimpel zelf op voorraad was. Informatie over status via de mail ook prima. Kortom ik zou er zo weer wat bestellen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
pauline
3 november 2009

Via kieskeurig ben ik bij belsimpel terecht gekomen.
De service was uitstekend en de verwerking van de bestelling erg vlot.
Mijn eerste ervaring was dus erg positief en zeker voor herhaling vatbaar als ik weer eens wat nodig heb op dit gebied.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Nico
3 november 2009
4.5 / 5

Via kieskeurig erachter gekomen dat belsimpel, voor een mobiel zonder abonnement, goedkoop is. Een telefoon die nog niet leverbaar was bij de andere leveranciers (die nog niet wisten wanneer leverbaar) kon ik bij belsimpel wel bestellen. Op de site stond wanneer de telefoon leverbaar was (telefonisch gecontroleerd). 2 dagen na die datum op de site, op een zaterdag, werd de telefoon perfect afgeleverd.
Met wachten mee was ik totaal maar 4 dagen kwijt terwijl bij de meeste sites de telefoon nog niet leverbaar was in Nederland.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Henkie
20 oktober 2009
4 / 5

Prijsverhouding dikke prima! Levering duurde wel wat aan de lange kant…

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Gerda
20 oktober 2009

Via Google ben ik bij belsimple.nl terecht gekomen.
De service was uitstekend. Alleen heb ik de Nederlandse hand-
leiding via de site van Sony Ericsson moeten downloaden.
Eigenlijk een tevreden klant en ik zal belsimple.nl aanraden bij collega’s, vrienden en bekenden

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
joke
26 augustus 2009
4.5 / 5

Levering en prijs prima in orde. Alleen dan komt het toestel en staat hij op portugees met een portugese handleiding.Voor de iets ouderen [boven de 50] is het dan niet allemaal zo vanzelf sprekend om dat op te lossen. Moet je weer jongeren uit de familie inschakelen om je te helpen, terwijl je het juist allemaal zelf wil doen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ton
12 augustus 2009
4 / 5

Dankzij even googlelen ben ik bij belsimpel.nl terechtgekomen. Telefoon besteld, keurige bevestiging ontvangen. Enkele dagen later is het toestel bezorgd. Opvallend is wel dat de gebruiksaanwijzing in het Duits is.
Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de ondersteuning.
Al met al zit hier een zeer tevreden klant.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Mark
27 juli 2009
4 / 5

Heb 2 abo’s verlengd en heb inmiddels de GSM en laptop van het 1e ontvangen. De 2e komt nog.
Tot nu toe erg tevreden, ook over de bereikbaarheid en behulpzaamheid.
Ik ben nog niet overgezet naar de nieuwe provider, maar dit is wel aangevraagd. Heb inmiddels de bevestiging ontvangen.
Kortom, tevreden en aan te raden.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
hans epema
24 juli 2009
5 / 5

Prima aanbieding gehad, persoonlijk contact opgenomen, prima!
HTC Touch Pro2 is werkelijk te cool voor woorden en het koste helemaal geen drol….alleen abonnement Vodafone. (met prima buitenland kosten!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Sabine
23 juli 2009
2 / 5

Ik had de telefoon snel nodig, dus heb ik me laten verleiden door de leveringstijd van 2 tot 4 dagen op deze website.
De website ziet er prima uit, echter kunnen ze nog wel hun service vebeteren.
In hun bevestigings email stond een verkeerd telefoonnummer waardoor ik belsimpel niet kon bereiken. Op mijn email werd ook niet gereageerd. na eindelijk het goede telefoon...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Cor T.
21 juli 2009
2 / 5

Website is overzichtelijk en de bestelprocedure is duidelijk. Ten eerste waren ze met mijn combinatie (gsm + verlenging abo) een van de goedkoopsten. Gekozen voor belsimpel.nl vanwege de goede ervaringen die ik op internet had gelezen.
Nadeel is dat je niet op de website de status van je order kunt terugvingen, uberhaupt kun je nergens inloggen om je gegevens ed te beher...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Friso Annema
11 juli 2009
5 / 5

Dankzij een tip van een goede vriend ben ik bij belsimpel.nl terecht gekomen…
De aanbiedingen behoorden tot een van de laagste vergeleken met concurrenten…
De service was uitstekend. Ik heb telefonisch besteld en kreeg binnen no time het contract in de mail.
De levering van mijn nieuwe HTC touch pro 2 was snel en belsimpel had binnen twee dagen alles met vodafone geregeld.
Ik ben dus zeer tevreden.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
A.J.Blokland
8 juli 2009
5 / 5

Een prima telecom aanbieder, met een zeer goede service.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!