Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over Belnu.nl

3 / 5 (op basis van 56 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over Belnu.nl. De gemiddelde beoordeling van Belnu.nl is gebaseerd op 56 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Rens
12 mei 2010
1.5 / 5

Heb de HTC Legend besteld via Belnu. Blijkbaar was deze niet op voorraad leverbaar (iets wat niet op de website vermeld werd). Geen enkel bericht van Belnu hierover heb zelf continu moeten bellen, erg vervelend. Heb weken op mijn toestel moeten wachten terwijl ze 24uurs service zouden aanbieden. Grote teleurstelling dat Belnu.nl

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Gerard
2 mei 2010
3.5 / 5

Na de reactie s gelezen te hebben dacht ik o jee heb ik weer
Maar nee hoor bijna alles ging goed
Maandag besteld dinsdag brief retour woensdag bericht alles ontvangen en goed gekeurd vrijdag koninginnedag zaterdag alles in huis bijna alles goed 1 ding op de e-mail die je krijgt staat een link maar die werkt niet verder oke

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Anthony
19 april 2010

Ik ben het helemaal eens met Eric
Minpunten:
-Geen duidelijke status updates (als ze er zijn, zijn ze zeer kort)
-Er wordt structureel geen antwoord gegeven op mail
-0900 nummer voor alle vragen (icm met het vorige punt, kassa!)
-Geen levertijden op website
-Geen eigen voorraad
-Spam
Pluspunt:
-Geen idee
Maand geleden ...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Johan
14 april 2010
1.5 / 5

Wat een slecht bedrijf. Wacht nu al ruim 3 weken op mijn HTC Desire. Op mail wordt niet meer gereageerd, telefonisch altijd verschillende antwoorden. Hopelijk komt het toestel ooit nog eens mijn kant op, maar ik heb er een zwaar hoofd in.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
JanvdB
31 maart 2010
1.5 / 5

M’n zakelijke abonnement wordt beëindigd, dus ik wilde een eigen abonnement.
Belnu had een groot aanbod en alles leek duidelijk, dus op 6 maart een aanvraag gedaan voor een Nokia N86 met abonnement.Als eerste kreeg ik allemaal gezeur over bankafschriften, tja, zal wel….na enkele dagen was alles akkoord. Maar 2 weken later nog steeds geen telefoon. Maar eens c...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
tom
27 maart 2010

8 maart i phone besteld kreeg binnen 2 dagen een bevestiging terug dat het in behandeling was genomen.nu 27-03-2010 nog steeds niets ontvangen van ze.paar keer gebeld kreeg telkens het zelfde verhaal te horen dat het dinsdag of vrijdag binnen zou komen maar ze adverteren wel dat ze genoeg i phone op voorraad hebben dit is de eerste keer dat ik bij sam belnu heb besteld maar ook de laatste keer dit vind ik niet normaal echt zou er nooit meer iets bestellen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Louise
26 maart 2010
5 / 5

zeer goede ervaring met belnu! Heb vorige maand bij hun een LG GB 620 besteld met een T Mobile abonnement. Paar uur later een e-mail binnen dat ze alles juist hadden ontvangen en dat het in behandeling was.
Binnen twee dagen had ik de LGGW620 in huis en ben er zeer tevreden over. Ga er zeker vaker bestellen en raad ze ook bij andere aan.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Teleurgesteld
24 maart 2010
1.5 / 5

Ik ben als klant zeer teleurgesteld in Belnu.
Vrij snel nadat ik mijn Ericsson C905 had gekregen (duurde meer dan een maand en dan nog heb ik een andere kleur moeten nemen)was er iets mis met het toestel.
Mijn toestel gaf telkens aan dat de geheugenkaart van 2gb niet beschikbaar was.
Opgestuurd (aangetekend en wel) en ik kreeg het toestel terug met de melding ...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ss.
21 maart 2010
2.5 / 5

Ik heb een maand geleden blackberry bold 9700 besteld. Heb zovaak gebeld, kreeg zoveel verschillende verhalen over wanneer het moest worden geleverd en geen ervan is waar!
en ik zit nu nog steeds met niks.
geen eens een mail gekregen dat ze t niet op voorraad hadden, terwijl op de site staat dat ze het ruim op voorraad hebben.
belnu is echt waardeloos! heb echt spijt.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
admin
19 maart 2010
4.5 / 5

Ik heb in maart de iPhone 3gs besteld. De telefoon werd ongeveer 5 dagen na het insturen van mijn contract geleverd. Ik ben tevreden met de service en levering van Belnu. Bovendien waren ze de goedkoopste met de iphone op dat moment.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Nicole
5 maart 2010
5 / 5

Ik heb vorige week mijn bestelling van Belnu ontvangen. Binnen een week was alles geregeld en had ik de spullen netjes thuis.
Zeer vriendelijke klantenservice en met de e-mail beantwoording gaat het ook super snel!!
..ik ben zeer tevreden over Belnu/sam en raad het iedereeen aan.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Inge
27 februari 2010
5 / 5

Gisteren 26 februari heb ik de Nokia N900 binnengekregen van Belnu.nl terwijl mijn abonnement pas op 8 maart a.s. ingaat. Door alle negatieve berichtengevingen over de leveringstijd heb ik de afgelopen maand veel contact gehad met het Salesteam en ik ben daar erg tevreden over. Op elke vraag kreeg ik netjes antwoord en nu ben ik erg blij dat ik hem nu ook nog eens ruim vantevoren heb gekregen.
Prima service van Belnu.nl!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Suus
26 februari 2010
4.5 / 5

Heb in januari ook een sim only abonnement besteld bij Belnu voor mijn moeder. Vorige week voor mijn eigen een X6 besteld en deze was binnen een paar dagen al binnen. Dus ook hier maar een abonnement besteld voor mijn moeder. Alles werd netjes en duideljk beschreven in het contract en het was allemaal snel geregeld. De volgende dag kreeg mijn moeder de simkaart al in huis. Netjes verstuurd. Is zeker om aan te bevelen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
P Hofstra
20 februari 2010
2 / 5

Half december de Nokia N97 besteld. Faxen lukte niet, dus toen maar alles via mail gestuurd. Na 5 dagen!! bericht gekregen, dat mijn rekeningnummer niet leesbaar was in mijn mail…. Gebeld met 0900 (haat ik) Vreemd, Shamila (medewerkster) opende mijn mail en zag direct mijn rekeningnummer… Helaas bleek de Nokia N97 dus niet leverbaar blablabla Na nog en 3 mails heen ...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Niek
19 februari 2010
4.5 / 5

Net de iPhone 16 GB besteld bij Belnu.nl. Verlenging T-Mobile Relax 25 2 jaar!! met internet voor maar 79 euro
De goedkoopste van allemaal i.c.m. de Apple iphoen
Klantenservice gebeld of dit ook met verlenging kan en dat kan. Helemaal super!!
Alleen nog ff afwachten wanneer ik de iphone dan kan verwachten..

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Mirre
18 februari 2010
3 / 5

Heb een Nokia E71 besteld met een 1 jarig abonnement. Koopjeshoek..
Echt spotgoedkoop...nu 16,95 p/mnd excl. internert

...ben wel benieuwd wanneer ik het toestel ontvang.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+1
Marijn
18 februari 2010
4 / 5

Goedkoopste website met de E71, 1 jarig abonnment bij T-Mobile.
Vanochtend besteld en net een bevestiging ontvangen van de klantenservice. Zodra er ene goedkeuring is vanuit T-Mobile wordt het toestel morgen al verstuurd…!!! Ben benieuwd

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Suus
15 februari 2010
4.5 / 5

Vorige week de nieuwe Nokia X6 besteld bij Belnu. Ze waren de goedkoopste van alle webshops. Relx 20 2 jaar met internet!
Ik heb er twee jaar geleden ook een bestelling gedaan en ze zijn altijd duidelijk met hun aanbiedingen en de levering ging ook heel vlot. Ben benieuwd wanneer ik het toestel kan verwachten..

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
60
12 februari 2010

Ik heb toen de nokia n82 besteld, wel snel in huis maar een duitstalige handleiding heb om een nederlandse gevraagt nooit gekregen en nu is m’n abbo bijna verlopen dus denk ook niet dat ik hier nog bestel met al deze reacties nee bedankt belnu mij niet meer als klant.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
valkenburg
9 februari 2010
2.5 / 5

Gratis telefoon met abbo telefoon luidspreker kapot nu telefoon opgestuurd en maar wachten.. Kan niet bellen of gebeld worden maar aabo gaat gewoon maar door !

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Nicky
7 februari 2010

Goedkoop is belnu.nl zeker,
alleen zoals ik bij meerdere reacties ook heb gelezen,
zijn er veel problemen met de levering.
ik bestelde een vodafoneabonnement i.c.m. een laptop en gsm.
Ik krijg thuis; een t-Mobile abonnement met een lcd-tv.
Ik moet zelf met een grote tv (op de fiets) de tv terugsturen,
dan terugbellen en vragen opf het binnen is,
om (hopelijk) de juiste bestlling binnen te krijgen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Andries
4 februari 2010

Nog even een toevoeging. Ze vertellen dat de N97 niet leverbaar is. Maar op de website staat hij nog gewoon in de aanbieding. is dat niet een vorm van misleiding dat je iets aanbied wat je niet kan leveren. Hetzelfde geld ook voor de HTC.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Bart
3 februari 2010
3.5 / 5

Ik ben wel tevreden over belnu
…ze hebben me netjes op de hoogte gehouden over de levering van de Nokia N900!! Helaas waren er problemen vanuit nokia met de N900… ik heb netjes een brief ontvangen via belnu vanuit nokia met de melding dat er software problemen zijn met het toestel….ik wacht gewoon totdat het toestel binnenkomt.
Prima klantenservice, duidelijk en vriendelijk. De e-mails worden iets wat later beantwoord.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
joost
3 februari 2010
1.5 / 5

Zit al sinds 27 december op de bestelde Nokia N97 te wachten.
Geen enkel bericht bij bestellen dat hij niet op voorraad was. (dan kan je tenminste nog ergens anders kijken) Overal moet je zelf achteraangaan.
Tot 2x toe beloofd dat hij “volgende week” geleverd zou worden. Inmiddels nog steeds geen N97 binnen terwijl andere webshops (typhone oa) wel kunnen...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
bob
1 februari 2010
4 / 5

Goeie website, duidelijk, goede-goedkope aanbiedingen!

Toestel met TV supersnel in huis en netjes bezorgd na een telefoontje van de klantenservice.

Zeer zeker aan te bevelen

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+3
Truus
1 februari 2010
3.5 / 5

Ben zeer tevreden over Belnu
Begin januari een Nokia N97mini besteld bij Belnu. Alles was duidelijk beschreven en er kwamen geen onverwachte kosten in rekening. Alles gefaxt naar Belnu en er kwam direct per email een bevestiging van ontvangst met een bestlnummer en wachtwoord, zodat ik alles kan volgen via hun site.
Gebeld met de klantenservice om toch een andere kl...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Maarten
26 januari 2010
1.5 / 5

Ik heb half december 2009 een abonnement met telefoon besteld bij Belnu.nl. Ik ga dit nooit meer doen. Eerst ontving ik niets, toen zeiden ze dat m’n telefoon niet voorradig was en dat het elke dag geleverd zou worden. Niets gebeurde. Toen een week kunnen bellen waarna bleek dat ze de activatie bij T-mobile niet hadden afgerond. Ik zit nu al bijna een week zonder telefoon...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Danny
22 januari 2010
3 / 5

Nu lees ik hier van alles.. ik maak het zelfde mee bestelling geplaats op 12 januari kreeg mooi emailtje met dank voor uw bestelling...
toen papieren op gestuurd kreeg mooi emailtje van wijziging in uw status stond er mooi duidelijk bij papieren in goede staat ontvangen, Volgende dag meteen weer een email dat de aanvraag was goed gekeurd en word verder afgehandeld dat wa...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Thera
19 januari 2010

Belnu: Nooit meer! Waardeloos! telefoon besteld nokia n97 eind november 2009. Heel veel gebeld over de levering en iedere zei men dat de telefoon die dag of de dag erna door de leverancier aan hen geleverd zou worden.
Geloofwaardig? En ik ben zo te lezen niet de enige!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Eric
14 januari 2010
1 / 5

Begin december een bestelling geplaatst icm een abbonnement (overname nummer), heeft uiteindelijk 6 weken geduurd.
Minpunten:
-Geen duidelijke status updates (als ze er zijn, zijn ze zeer kort)
-Er wordt structureel geen antwoord gegeven op mail
-0900 nummer voor alle vragen (icm met het vorige punt, kassa!)
-Geen levertijden op website
-Geen eigen voorraad
-Spam
Pluspunt:
-Geen idee

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Simon
8 januari 2010
1 / 5

9 december 2009 nokia n97 besteld met abbo, nu 8 jan 2010 nog steeds niets ontvangen
8 mailtjes gestuurd weinig of geen antwoord gekregen, 10x gebeld elke keer met zelfde verhaal komen deze week binnen wordt dan gelijk afgestuurd (tuurlijk) ,, tot 2x toe afspraak gemaakt dat zij mij terug zouden bellen met meer info over de levering,ook niet gebeurt, dus mensen let op als je daar een telefoon besteld eer je hem binnen heb is het model al weer verouderd !!!!
Ik ben absoluut niet te vreden over belnu.nl!!!!!!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
bcfbd
7 januari 2010
1 / 5

ik heb op 11 december een blackberry storm 2 besteld het is nu al bijna een maand geleden dat ik heb besteld. maar hij is nog steeds niet binnen.
ik de hele tijd mailtjes naar hun sturen zeggen ze pas na 3 week dat die niet meer op voorraad is. en soms reageren ze ook niet eens.
belnu.nl heeft een geen goede service

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
ananinami
4 januari 2010
2.5 / 5

Ik heb vorige week bij belnu een iphone besteld, Nog steeds niet binnen. Hoop dat ik het deze week wel binnen krijg.

Naja afwachten dus, Als het langer duurt is het mijn eerste en laatste bestelling bij belnu.

Btw: Levering is 1 ster omdat ik nog niet weet hoe dat gaat.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+6
aaron
26 december 2009

Pff wil ik net een Blackberry gaan bestellen op Belnu.nl ( ik helemaal blij ), en dan lees ik hier zulke reacties. Sommige vinden het een goeie service en sommige weer niet. Het is dus een riskante poging om bij belnu te bestellen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Thera
14 december 2009
2.5 / 5

Ik zit al 2 weken te wachten op de telefoon. 24 uurs service? Niet dus.
Eerst zijn ze wel op voorraad maar is het contract nog niet binnen. Dan worden ze binnen 2 dagen geleverd. Daarna weer na 2 dagen, en dan nog eens 2 dagen. Ik geloof echt niet meer wat ze zeggen. Afwachten dus maar. Misschien eind van de 3e week!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+6
Henk
9 december 2009
2.5 / 5

Het duurt wel erg lang voor dat er wat geleverd wordt,
Toegezegde e-mails komen niet aan.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
ad
6 november 2009
4.5 / 5

Heb bij belnu een abonnement T Mobile afgesloten met een telefoon er bij, heb dit via internet gedaan en had alles in 4 dagen binnen, alles na wens snel en goede afhandeling.
Zou in vervolg weer bij Belnu bestellen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+5
Schaufele
27 september 2009

Zeer wslechte ervaringen met belnu. Heb via hun een black berry besteld met een abonnement bij vodafone. Incl onberperkt internet. Dit alles begin dit jaar. Nu blijkt dat als je wil internetten met een blackberry je je moet aanmelden bij een BIS (black berry internet service) dit stond dus niet op de site van belnu en zij kunnen deze dienst ook niet leveren. Dit kost 15 euro pe...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Theo
10 september 2009
4 / 5

Erg enthousiast over belnu.nl De prijzen bij hun zijn briljant vind ik maar ook de afhandeling is erg snel en goed gegaan. Ondersteuning vrijwel niet nodig gehad echter ik kreeg wel een goede tip. Ik ben zo’n kluns wie niet oplet wat goedkoopste is. Had een Iphone met Relax 250 en web en walk plus besteld. Ik werd gebeld dat ik beter de 300 kon kiezen want dan zat er een flinke korting op internet waardoor ik meer kon bellen voor bijna zelfde geld.
Perfect toch? Iphone was uit voorraad leverbaar. Ook bijna nergens te vinden

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Mario
20 augustus 2009
4 / 5

Op 15-8 een aanvraag ingediend, binnen 1 week bericht gekregen dat de bestelling verzonden was. Heb 2 emails gestuurd met de vraag of de tracktrace code beschikbaar was, hierop geen antwoord gekregen. De dag erna alles netjes via TNT gekregen.
Pluspunten: Snelle afhandeling, krijg status meldingen via email
Minpuntje: Geen reacties op emailverzoeken, kan beter.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Slobodan
16 augustus 2009
4 / 5

Heb een Samsung M8800 besteld. Nergens anders zo goedkoop gezien. Had hem binnen 24 uur thuis verwacht aangezien zij met 24 uurs service adverteren. Na 2 dagen nog niets ontvangen heb ik ze gebeld om te vragen hoe dat zat. Bleek dat die 24 uurs service alleen betrekking had op ‘losse bestellingen’ oftewel bestellingen waarbij alleen een toestel wordt aangeschaft zonder abonnement. De 3e dag alsnog keurig mijn Samsung ontvangen met SIM-kaart. Al met al dik tevreden.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Peter Jan
13 augustus 2009
3.5 / 5

Alles ging eigenlijk ontzettend goed met de bestelling. Ik heb op belnu.nl gewoon een goede aanbieding gezien. Even gebeld, je leest namelijk wel verschillende reviews maar klonk gewoon allemaal goed en deskuindig. 3 minuten in de wacht gezeten dat wel maar goed naar mijn idee ook wel te doen. Bestelling was op voorraad, snel binnen dus uiterst tevreden over belnu. Goede service, goede site, makkelijk bestellen. Ik vind bijv de bestelprocedure ook erg duidelijk je ziet direct wat ze willen weten en vragen geen onzin. Super daar. Koop gerust bij belnu.nl

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+8
Jonas
13 augustus 2009
3.5 / 5

Leuke aanbioeding gezien met een Wii en een Pixxon. De Pixon is een 8 megapixxel en naar mijn idee een goped toestel. Daar een Wii bij icm een Voda abo leek me goede deal. Besteld, wat me opviel is dat ze relatief weinig vragen stellen over het net, toch wel fijn eigenlijk, je kunt de rest later met de hand aanvullen.
Alles op de scan, 3 dagen later spullen in huis. Wel i...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
aziza
20 juli 2009
1.5 / 5

Ik heb op 11 juli een nokia N97 besteld, die was op vooraad. Er is mij beloofd dat zodra mijn aanvraag is goedgekeurd en wordt afgehandeld ik binnen 24 uur mijn telefoon binnen zou krijgen, het toestel is pas de 16e verstuurd, vandaag gebeld, toestel zat op de afleverroute van de TPG post, het is nu 20.30 uur zit de hele dag te wachten en het toestel is nog steeds niet binnen.Ik heb vaker dingen besteld via internet maar dit nooit mee gemaakt, voor mij zal dit de laatste keer zijn dat ik bij belnu ga bestellen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
martin
8 juli 2009
2.5 / 5

ik heb 19 juni een nokia E71 besteld (zwart).
op de website stond vermeld dat ook deze in voorraad waren !
25 juni gemaild hoe het ervoor stond met mijn telefoontje.
toen kreeg ik te horen dat nokia leveringsproblemen heeft.
en ik moest ook nog ff €12,- bijbetalen voor deze zwarte uitvoering !
nu is het ondertussen al 8 juli en ik heb nog steeds niks ontvangen ..
toch vreemd dat een bedrijf adverteerd dat ze alle types direct kunnen leveren terwijl ze dit niet kunnen waarmaken !
ik wacht het met geknepen billetjes af …

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
rik
25 juni 2009
1 / 5

echt een *** site nooit bij deze website kopen ze lichte je gewoon op altans mij wel!
ik loop nu al vanaf 16 mei op mijn mobiel te wachten tot de dag van vandaag 25 juni en ik heb hem nog steeds niet.
het begon allemaal zo:
ik heb mijn mobieltje bestelt en ik denk, ik heb hem deze week nog, dus niet!
ik heb gemaild naar belnu en ze zeiden dat die niet op...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
R.Nuraeni
6 juni 2009

Nooit meer bij Belnu.nl bestellen! Heb zeer slechte ervaring, na GSM.nl naar Belnu.nl
Begin mei hadden wij Nokia E71 bij belnu.nl besteld. De postbode kwam het toestel met Vodafone simkaart uiteindelijk brengen. Zoals bij de meeste klanten zijn wij nieuwsgierig om snel het toestel gelijk uit te proberen. Het ontbrak bij het open maken van de doos een Nederlandstallig inst...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Lies
28 april 2009
3 / 5

Bij bel.nu mooie nokia e71 besteld, in verband met snelle service. Bij mij bleek dit niet waar te zijn. Heb zeker drie a vier weken gewacht. Nu heb ik het toestel binnen, maar helaas blijkt toestel niet goed te werken. Niet echt tevreden.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+8
marion
12 februari 2009
2.5 / 5

Ik heb sinds gisteren, 11 feb.2009 de Samsung Pixon waar ik al een tijdje naar uitkeek. Ik zag hem staan bij Belnu en bestelde hem.
Natuurlijk direkt aan de gang om alles te bekijken maar nu blijkt het hele besturingssysteem in het Frans te zijn:(((
Ik heb ze gisteren een mail gestuurd of er ergens in het mobieltje een tool zit om dit systeem om te zetten naar het N...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Piet
10 februari 2009
3.5 / 5

Het zou mooi zijn als ze iets meer service zouden verlenen. Vragen die je per email verstuurd worden vrijwel direct gelezen (leesbevestiging) maar worden helaas pas later (maar hooguit 1 a 2 werkdagen) beantwoord. Dat zou beter kunnen zeg desnoods dat je geen antwoord hebt of dat je er later op terugkomt. Alles beter dan de klant in het ongewis te laten.

Ik heb z...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
-2
jeroen
27 januari 2009
4.5 / 5

ik heb in december een bestelling geplaatst bij belnu.nl. eerst heb ik overal gezocht naar een goede aanbieding voor de nokia n95 en vond hem bij belnu.

even de klantenservice van belnu gebeld dat was weliswaar een 0900 nummer maar kost 0.15 per minuut dus dat viel wel mee. de aanbieding was verreweg het voordeligste. ik werd door de medewerkster van belnu prima...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+10
chantal
4 januari 2009
4 / 5

gratis gsm van belnu.nl snel binnen en alles klopte. ik ben dus tevreden over deze winkel. het is prima verzorgd aangekomen degelijk verpakt en snel geleverd. belnu.nl heeft waar gemaakt wat ze hebben beloofd en belnu was goed bereikbaar voor vragen. het bestellen ging vanzelf en redelijk simpel, de keuze was goed en ze zijn erg goedkoop.

belnu 's klantenservice ...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+10
jeroen
3 januari 2009
4.5 / 5

Ze zijn lekker goedkoop, ik heb bij hun een Nokia N95 8Gb besteld met een T Mobile abonnement. Zoek maar rond nergens vind je hem zo goedkoop.

De spullen gefaxt naar belnu.nl en een paar uur later had ik een mailtje dat ze de spullen hadden ontvangen. Mijn legitimatie was niet leesbaar. Dus deze maar opgestuurd. Paar dagen later de Nokia binnen dus prima geregel...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+8
maddy
22 november 2008
4 / 5

Ik heb goede ervaringen met belnu. Zijn behulpzaam en snel
met antwoorden op eventuele vragen.
aanrader dus!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jan
15 oktober 2008
4.5 / 5

Heb overal rond gekeken, maar nergens zo goedkoop mijn MDA IV (trouwens een echte aanrader) van T-Mobile gevonden dan bij Belnu.
Aangevraagd, papieren gemaild naar Belnu en binnen 3 dagen had ik mijn toestel binnen. Dus kan niet anders zeggen dan dat het bij Belnu perfect geregeld is.
Over de ondersteuning kan ik weinig zeggen, omdat ik niet heb hoeven bellen of emailen, want eigenlijk was voor mij alles duidelijk.
Een echte aanrader dus :-)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jeroen
14 oktober 2008
4 / 5

Ze zijn lekker goedkoop, ik heb bij hun een Nokia N95 8Gb besteld met een T Mobile abonnement. Zoek maar rond nergens vind je hem zo goedkoop. De spullen gefaxt naar belnu.nl en een paar uur later had ik een mailtje dat ze de spullen hadden ontvangen. Mijn legitimatie was niet leesbaar. Dus deze maar opgestuurd.
Paar dagen later de Nokia binnen dus prima geregeld.
T...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!