Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over Algebeld

3 / 5 (op basis van 21 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over Algebeld. De gemiddelde beoordeling van Algebeld is gebaseerd op 21 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Dick van den Berge
16 april 2010
1.5 / 5

Waardeloos bedrijf !
Er zou tussen acht en één uur een koerier met contract langskomen. Deze is helemaal niet komen opdagen.
Zonde van de opgenomen vrije ochtend. ’s avonds thuisgekomen lag er een briefje in de bus dat ze om twee uur langs waren geweest en of ik even een 0900 nummer a 0,35 p/m voor het maken van een nieuwe afspraak wilde bellen.
De vol...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Yildiz
13 april 2010
1.5 / 5

Ik heb een gsm besteld die direct leverbaar zou zijn.
Maar de verwachte leverdatum word elke dag verder gezet, en op hun website wordt nog steeds gemeld dat de gsm direct leverbaar is.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Lizet
6 januari 2010
4.5 / 5

Super ervaring gehad met algebeld! Zowel laptop als telefoon werd heel snel geleverd en alles voor mijn nieuwe abonnement en nummerbehoud was goed geregeld!
Het enige was dat ze telefonisch niet te bereiken waren, maar via de mail kreeg ik super snel antwoord.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Jola
2 januari 2010
1.5 / 5

Ik ben tot heden absoluut niet tevreden over algebeld.nl Net voor de feestdagen een abonnement, telefoon en navigatie besteld. Eerst mooie bevestigingen gekregen en leek alles goed te gaan.
Een paar dagen later een email ontvangen, dat de door mij gewenste navigatie niet leverbaar is, maar dat ze het vervolgmodel sturen. Uiterlijk rond 30 dec zal het verstuurd worden. (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
fnm jonkman
1 oktober 2009
4.5 / 5

maandag heb ik een abonnement met een labtop van compaq besteld met een simpele samsung telefoon erbij.Dinsdag had ik berich t dat alles qua papieren goed ontvangen was(ingescand en gemaild)en dat het die dag verzonden zou worden.Woensdag werd alles al keurig,heel goed verpakt geleverd.De labtop is echt perfect.Heel goede aanbieding van vodafone,eerste jaar halve prijs en tweede jaar 27,50 per maand.Eigenlijk is de computer bijna het abonnement al waard wat je in twee jaar betaald.Ik ben echt heel tevreden,mijn complimenten.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Ilse
21 september 2009
4.5 / 5

Nieuwste Playstation 3 besteld met een Samsung Star erbij. Ze waren de goedkoopste die ik kon vinden. Per mail mocht ik mijn documenten aanleveren. Dit scheelde wachttijd. Nummerbehoud was gratis en de bestelde producten kreeg ik direct (2 dagen) opgestuurd. Super! Ik hoefde dus niet te wachten tot het nummer was overgezet. Mailcontact was goed. Automatische bevestigingen voor ontvangst van betaling en het contract waren prettig. Online kon ik de orderstatus volgen. 2 mailtjes gestuurd met vragen. Binnen 3 uur reactie. Ging super allemaal.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Sem
24 juli 2009
1.5 / 5

Goedkoop = duurkoop!
http://www.Algebeld.nl is lid van de Stichting Webshop Keurmerk.
Zo kan je je recht halen als je (zoals ik) niet tevreden bent met hun werkwijze:
“Indien een webwinkel zich niet aan de regels houdt kan de consument een klacht indienen waarna de Stichting Webshop Keurmerk de klacht onderzoekt en tracht het probleem op te lossen.
...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
houweling
23 juli 2009
2.5 / 5

Ik heb 12 juli een bestelling geplaatst….die dag ook alles uitgeprint met handtekening en direct opgestuurd, en ook direct de betaling gedaan. Maandag en dinsdag was alles prima in orde….elke dag werd de datum van levering aangepast…3 keer gebeld…laatste keer gisteren, ze zeiden dat het aan de camera lag en aan hun verhuizing dat het op het verkeerde adres werd bezorgd….en morgen (vandaag dus!!) zou ik een emailtje krijgen dat het vandaag word verstuurd….nou het is 3 uur geweest en ik kan WEER wachten. Als ik dit had geweten had ik hier nooit wat besteld

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
sandra
14 juli 2009

ik heb mijn telefoon en wij binnen een week binnen gekregen
en heb geen problemen gehad

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Bkozl
14 juli 2009

Waardeloze zaak,gsm besteld die op direct leverbaar staat.
De verwachte leverdatum word elek dag gewoon automatisch een dag verder gezet, en dan op hun website gewoon melden dat de gsm direct leverbaar is. Op mailtjes hierover word niet gereageerd en aan de telefoon zeggen ze doodleuk dat de gsm morgen bezorgd word,wat gewoon uit de duim gezogen word.
Tip: koop hier niet.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Wout
10 juli 2009
4.5 / 5

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Telefoon snel geleverd, de communicatie liep goed. Toen ik er achter kwam dat er een Duitstalige handleiding en een Duitse muziektegoedbon voor €20,- voor de Nokia music store bij zaten, heb ik contact opgenomen met algebeld. Ik kreeg excuses voor het ongemak en een Nederlandse muziekbon á €100,- thuisgestuurd. Betere service was in mijn geval niet mogelijk geweest.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
mario
9 juli 2009
2.5 / 5

Gegroet.
Schijn bedriegt. Ik heb tot nu toe een slechte ervaring met Algebeld.nl. Telefoon plus kado bestelt en nu na 2 weken wachten nog niets in huis. Zogenaamd problemen met de levering van de telefoon, die overigens niet zo gewild is ofzo xD
Het schiet gewoon niet op. Nu al diverse mailtjes gestuurd met de vraag wanneer het pakket binnenkomt maar tot op heden 0% reactie. Zodra ze je papieren hebben en alles geaccepteerd en verwerkt is krijg je een bevestiging, maar het pakketje blijft uit…

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
AleSyS
21 juni 2009

Algebeld.nl houd zich niet aan de regels m.b.t. wet koop op afstand. Ze neigen geel snel te zeggen “artikel is gebruikt en kan daarom niet teruggestuurd worden” Tevens die je als klant zelf kontakt op te nemen met de leverancier bij ontdekken van defect / niet te vreden zijn. Ook binnen 7 dagen na aankoop.
Tevens reageren ze niet profressioneel om mailtjes en ...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Bastiaan
17 juni 2009
4 / 5

Ik heb een hele goede ervaring met Algebeld. Maandagavond een telefoon uitgezocht en betaald met iDeal, dinsdag bevestiging per mail dat de betaling binnen was en op de website een verwachte verzenddatum van woensdag. Ik kreeg ook een Track&Trace nummer, maar voordat ik dat wilde gebruiken werd op donderdag mijn telefoon al geleverd.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Elke H.
4 maart 2009
5 / 5

Ik heb juist hele goede ervaringen met Algebeld. Ik heb een T-Mobile abonnement besteld met een iPhone. Na de bestelling netjes een contract ontvangen per mail en deze ingescant en terug gemaild. De volgende dag kreeg ik netjes een mail dat alles in goede orde ontvangen was en dat ik de order via de order status in de gaten kon houden. Daarop was te zien dat iPhone dezelfde dag nog verstuurd ging worden! 1 dag later had ik alles in huis! Top bedrijf!
Vragen die ik eerder per mail had gesteld werden snel en vakkundig beantwoord.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Dennis
24 februari 2009
4 / 5

Via Algebeld.nl geregeld dat ik van Orange naar Vodafone overstapte. Daarbij gekozen voor een laptop en alles is prima afgehandeld. Bij elke stap in het proces netjes een mail gekregen ter bevestiging, de laptop werd ruim binnen de op de site aangegeven levertijd bezorgd. Nummerbehoud en overgang zijn heel soepel verlopen en tot nu toe geen naween, dus ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+6
Piet
20 januari 2009
2 / 5

Waardeloze service. Rare mensen die mailtjes sturen op de meest vreemde tijdstippen zonder naam eronder. Verder contractuele verplichtingen niet nakomen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
walter
3 januari 2009
4.5 / 5

Ik heb de HTC telefoon bij Algebeld gekocht, die was hier, samen met 2 andere shops, het goedkoopste.

De webshop is prettig. Handig vind ik vooral dat je goed status updates kunt zien. Minder vond ik dat ik een week moest wachten op mijn mobiel.

Achteraf heb ik nog wat vragen via de mail gesteld over mijn mobiel, die zijn beide snel beantwoord. Top ondersteuning dus.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+7
Robin B
26 november 2008
4 / 5

Ik heb bij algebeld een Nokia 1650 met Nintendo Wii gekocht. Is maar 18 eu per maand. erg goedkoop dus als je die Nintendo Wii erbij rekent.
De Wii werd al na een paar dagen geleverd, en de Nokia ook. In de meeste winkels was de Wii uitverkocht, dus ik had niet verwacht dat hij al zo snel zou komen.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Walter Kers
19 november 2008
4 / 5

Ik heb de HTC telefoon bij Algebeld gekocht, die was hier, samen met 2 andere shops, het goedkoopste.
De webshop is prettig. Handig vind ik vooral dat je goed status updates kunt zien. Minder vond ik dat ik een week moest wachten op mijn mobiel.
Achteraf heb ik nog wat vragen via de mail gesteld over mijn mobiel, die zijn beide snel beantwoord. Top ondersteuning dus.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Leonie Boender
21 oktober 2008
4 / 5

Een goede webwinkel. De prijzen zijn marktconform en algebeld reageert snel op mailtjes. Al met al dus een aanrader.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!