Alle GSM Shops, alle telefoons, alle kado's
Favorieten   Twitter   Hyves   Google

Top 10 GSM Shops

Overzicht van de 10 best beoordeelde GSM shops met minimaal 5 reviews.

1.
GSMEasy   (121 reviews)
2.
Belsimpel.nl   (23 reviews)
3.
GSMTopdeal   (7 reviews)
4.
Smartphonestunts.nl   (15 reviews)
5.
2call.nl   (5 reviews)
6.
Simyo   (14 reviews)
7.
FemmeFone.nl   (5 reviews)
8.
Studentmobiel.nl   (52 reviews)
9.
GSMTrack.nl   (35 reviews)
10.
Algebeld   (21 reviews)
Vergelijk alle Sim Only aanbiedingen

Compleet overzicht

Om een zo duidelijk en objectief mogelijk overzicht te geven van een GSM shop indexeren we ook reviews en beoordelingen vanaf andere websites.

Ervaringen en reviews over 2call.nl

4 / 5 (op basis van 5 reviews)

Lees de ervaringen van anderen of plaats je eigen review over 2call.nl. De gemiddelde beoordeling van 2call.nl is gebaseerd op 5 reviews.

Heb je een goede of juist heel slechte ervaring? Deel je ervaring en help andere bezoekers om de juiste keuze maken.

Stephan
23 december 2009
3 / 5

Ik heb een half jaar geleden mijn contract verlengd i.c.m. een Acer DX900 toestel. Het slechte toestel dat ik ooit gehad heb.(en ik heb er wat gehad hoor:) )
Toestel deed na 3 dagen niets meer. Heb het opgestuurd en na 5 weken maar eens gebeld waar hij bleef en heb toen een ander toestel gehad.
Dat die Acer een *%#toestel is en de reparatieafdeling van Acer niet de meest vlotte is kunnen ze niets aan doen. Maar het blijft raar dat je een toestel van 3 dagen oud laat repareren en niet gewoon een nieuwe geeft…
Maar al met al redelijk tevreden over 2Call…

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
stefan
1 november 2009
4 / 5

Ik heb in Maart 2009 een LG Cookie besteld bij de webwinkel 2call.
Die winkel had daarvoor de laagste prijs. En dat was eigenlijk wel de belangrijkste reden waarom ik mijn telefoon bij 2CAll heb besteld.
Alles ging goed,
ik kon duidelijk de status bijhouden van mijn bestelling.
Echt geen klagen over 2call.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
0
Casper
25 januari 2009
4.5 / 5

2call.nl is een site met een groot aanbod, maar heeft als extra de beste aanbiedingen op de startpagina staan zodat goed te zien is wat voor aanbiedingen er op dat moment zijn.( zoals een tv + telefoon incl. abbo )

De klantenservice is echter ook echt super, ik had een probleemm met mijn telefoon maar dit is met behulp van hun klantenservice direct opgelost, zoda...... (lees verder)

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+1
Remco
4 januari 2009
4.5 / 5

De site bevat veel informatie over de aangeboden toestellen. Het selecteren van het juiste abonnement zou wat mij betreft handiger kunnen.

Gebaseerd op twee bestellingen die ik bij ze gedaan heb kan ik allleen maar zeggen dat verzending zeer snel en correct is. Beide afleveringen waren volledig naar wens.

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+4
Cor
3 januari 2009
3.5 / 5

Heb maandag een iphone 3g besteld met een autolader en een hardcover. binnen 1 uur de email binnen met de bevesting van de order. Zelfde dag een 2e email binnen gehad met bevestiging dat order verstuurd was.

Volgende ochtend bracht de postbode de Iphone. iphone was een hongaarse editie volgens het doosje dus ik hield me hart al vast. Bleek allemaal 100% te werken alleen een handleiding voor de iphone zat er niet bij. Dit was wel jammer. voor de rest dus een goede ervaring met 2call

Was deze review nuttig?
Zeer nuttig (+1) Niet nuttig (-1)
+13

Reviews welke door anderen als niet nuttig worden beschouwd worden automatisch verwijderd. Deze reviews zijn ook niet van invloed op de totale beoordeling van de GSM shop.

© 2008 - 2014 Gratis Kado's  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Links
Volg ons ook op Twitter!